Це варто приготувати прямо зараз: рецепт гарбузового торта без випічки

Навіть не дивлячись на те, що цей торт не випікається, виходить дуже красива і бархатиста текстура. Розповідаємо, як це зробити.

Рецепт гарбузового торту без випічки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 16 грамів желатину
  • 200 грамів вершків 33%
  • 360 грамів сирно-вершкового сиру
  • 150 грамів гарбузового пюре
  • 100 грамів вареного згущеного молока
  • 1 чайна ложка кориці

Для основи:

  • 150 грамів вівсяного печива
  • 15 грамів меду
  • 25 грамів молока
Гарбузовий торт
Гарбузовий торт

Для початку приготуємо основу. До того ж, така основа підходить для всіх видів чізкейків або ж тортів без випічки. Але ми дещо відійдемо від класичного рецепту основи і покажемо інший, набагато смачніший. Для цього візьміть вівсяне печиво і добре подрібніть за допомогою блендера. Також можна використати скалку або м’ясорубку, але з бледнером все ж таки буде швидше. В результаті має дрібна крихта.

Далі перекладіть печиво в ємність і додайте до нього мед та молоко. Обережно змішуйте інгредієнти лопаткою. На перший погляд може здатись, що основі не вистачає рідини, але в результаті вона стане цілісною і однорідною.

Далі візьміть роз’ємну форму для випічки діаметром 16-18 сантиметрів. Кільце поставте на пергаментний папір або силіконовий килимок та викладіть і розподіліть основу. Потім відправте в холодильник, щоб основа схватилась.

Тим часом продовжуємо готувати торт без випічки. Для цього візьміть желатин і замочіть його в холодній воді. До того ж, якщо це листовий желатин, буде простіше працювати. Пропорція желатину та води має бути 1:6.

Візьміть сотейник і перекладіть туди пюре та варене згущене молоко. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. Далі зніміть з вогню і додайте віджатий листковий желатин. Якщо ви використовувати порошковий, то просто перекладіть в сотейник.

Далі збийте вершки за допомогою блендера. Вони мають тримати форму, але ще не дають твердих піків.

Масу з сотейника обережно з’єднайте з сирно-вершковим сиром. Ретельно перемішайте, щоб суміш стала однорідною. Потім додайте вершки і знову перемішайте до однорідної консистенції. За бажання можна ще додати корицю.

Дістаньте з холодильнику кільце з основою і перелийте основу. Потім дайте йому трішки схватитись. Можна відправити на декілька хвилин в холодильник. Готово!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.