Секрет смачних сирних млинців за 15 хвилин: виходять золотистими, тонкими і зовсім не рвуться

Особливо влітку нам хочеться споживати овочі та фрукти. Приємне та корисне завжди можна поєднувати, і млинці — прекрасний варіант! Тож як приготувати млинці з зеленню та сиром?

Особливо влітку нам дуже хочеться поєднати смачне з корисним. Млинці, які дуже подобаються як дорослим, так і дітям є ідеальним варіантом для подібних експериментів. Адже в них можна не тільки загортати начинку, але і вносити певні елементи безпосередньо у тісто. До вашої уваги ми пропонуємо рецепт млинців зеленню та сиром, які готуються на молодці, і виходять дуже тонкими, ніжними і неймовірно смачними.

Інгредієнти

  • Молоко — 400 мілілітрів
  • Борошно — 150 грамів
  • Яйця — 2 штуки
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Сир твердий 150 грамів
  • Кріп
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Олія – 30 мілілітрів
  • Розпушувач тіста – пів чайної ложки
  • Сметана за бажанням

Рецепт приготування млинців з зеленню та сиром

Спочатку у миску необхідно додати курячі яйця. Бажано, щоб вони були кімнатної температури.

Рецепт приготування млинців з зеленню та сиром

До яєць додаємо цукор та сіль, а потім ретельно збиваємо масу.

Після додаємо половину підготовленої порції молока та половину підготовленого і заздалегідь просіяного борошна. Ретельно вимішуємо тісто. Потім додаємо залишки молока та борошно, а також додаємо олію, щоб млинці легше просмажувалися.

Рецепт приготування млинців з зеленню та сиром

Потім у масу додаємо розпушувач тіста, ретельно перемішуємо, і наостанок вносимо натертий твердий сир та дрібно нарізаний кріп.

Рецепт приготування млинців з зеленню та сиром

Масу наливаємо на попередньо розігріту пательню. Млинці вельми тонкі, тому готуються достатньо швидко. Так як вони солоні, краще подавати їх зі сметаною.

Рецепт приготування млинців з зеленню та сиром

При бажанні страву можна задекорувати, адже золота скоринка вже надає їм привабливого та смачного вигляду. Страва самостійна та ситна, тому прекрасно підійде на сніданок.

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?

Для чого заморожують кефір: неочікувана відповідь, яка здивує наповал. Йде не тільки в тісто на оладки

Кефір - це корисний і смачний кисломолочний напій, який багато хто полюбляє споживати на сніданок або в якості перекусу. Але що станеться, якщо ви вирішите заморозити його?