Легкий і простий рецепт печінкового торта

Пропонуємо по-справжньому святкову страву — печінковий торт. Розповідаємо, як зробити його найсмачнішим і бездоганним. Сподобається навіть найвибагливішим гостям.

Рецепт печінкового торту 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 600 грамів курячої печінки 
  • 3 яйця сирих (і ще 3 варених для прикраси) 
  • 2 великі ріпчасті цибулини 
  • 2 великих моркви 
  • 300 грамів майонезу 
  • 3 столові ложки сметани (жирністю 20%) 
  • 2 столові ложки рафінованої олії 
  • 3 столові ложки борошна 
  • 3 зубчики часнику 
  • Зелень петрушки для прикраси 
  • Сіль 
Печінковий торт
Печінковий торт

Ретельно промийте курячу печінку. Видаліть плівку і залишки жовчного міхура. Вони дають гіркий присмак страві. Зазвичай печінка вже продається добре очищеною, однак варто ще раз все перевірити, щоб не зіпсувати страву.  

Перекладіть печінку в миску і додайте сирі яйця, три столові ложки жирної сметани і три столові ложки борошна. Перемішайте все за допомогою блендера. Посоліть суміш за смаком.  

Візьміть чисту і суху пательню та розігрійте на ній одну столову ложку олії. Це потрібно для смаження першого млинця, всі наступні будемо готувати на сухій сковороді.  

Перекладіть на пательню необхідну кількість печінкового тіста, покривши ним всю поверхню. Обсмажуйте млинці на середньому вогні з обох сторін. Якщо млинець порвався, його можна покласти на середину торта.  

Потім подрібніть цибулю і натріть моркву на крупній терці. Обсмажте овочі на сковороді протягом 7-10 хвилин. Додайте сіль і перець. Перемішайте. Дайте начинці трішки охолонути і приступаємо до складання торта. Для цього викладіть перший млинець на тарілку і 1 ст. л. майонезу з часником і розподіліть піджарку. Накрийте другим млинцем і продовжуйте за тією ж схемою. Потім візьміть відварені яйця і відділіть жовток від білка. Натріть обидві частини на терці і прикрасьте ними печінковий торт. Готово! 

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.