Ярославський розкрив секрет пишних лінивих вареників, які не розвалюються: рецепт з професійної кухні

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та незмінний суддя кулінарного проєкту "МастерШеф", де він не лише судить учасникі, а ще й демонструє свій професіоналізм.

Заради того, щоб стати шеф-кухарем зі світовим іменем, Ярославському довелося багато вчитися, працювати та проходити практику у різних куточках світу. Володимир дуже скрупульозно ставиться до своєї роботи, він нею живе, а для кухаря це величезний плюс, оскільки для кожної професії любов до своєї справи це основна риса успіху.

Саме тому Ярославський нині має шалений досвід та вміє правильно організувати роботу. Він знається на різних рецептурах, полюбляє експериментувати та вигадувати абсолютно нові рецепти та страви. Для Володимира важливо аби гості, які приходять до його ресторанів були вражені та задоволені. Тож, інколи кожен кухар ділиться своїми рецептами з людьми, тому, й Ярославський не виключення.

Ліниві вареники

Так, днями кухар розповів неймовірно смачний рецепт пишних лінивих вареників, які можна легко приготувати вдома та посмакувати стравою з ресторану. Тож, для приготування необхідно взяти такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир
  • борошно
  • яйце
  • цукор
  • ванільний цукор.

Головне не брати пастоподібний сир, інакше ліниві вареники не вийдуть пишними, а також його треба гарнесенько віджати, аби зайвий сік вийшов одразу. Тож, треба зробити такі кроки.

  • Віджати сир
  • Додати яйце, цукор та добре все перемішати виделкою
  • А наостанок всипати борошно. Далі треба сформувати кульки, а з них овальні вироби, в такій формі вони краще проваряться.

А також Ярославський готує смачний соус до вареників. Для нього знадобиться:

  • апельсиновий сік
  • цукор
  • вершкове масло.

Довести сік до кипіння і разом з цукром витягнути його вершковим маслом, соус слід додати до відварених вареників та подати зі сметаною.

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Ніколи не додавайте цей інгредієнт в тісто: що робить домашню випічку “дубовою” як сухар

Сьогодні ми розповімо вам, чому ж випічка черствіє мало не одразу після приготування. Як виявилось, причина в деяких інгредієнтах, які додають в тісто

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?

Для чого заморожують кефір: неочікувана відповідь, яка здивує наповал. Йде не тільки в тісто на оладки

Кефір - це корисний і смачний кисломолочний напій, який багато хто полюбляє споживати на сніданок або в якості перекусу. Але що станеться, якщо ви вирішите заморозити його?