Без майонезу і плавленого сиру: проста і смачна намазка з рибними консервами для грінок. 5 хвилин і готово

Іноді буває досить мало бажання щось готувати, а от смачно поїсти хочеться завжди, тому людство придумало такі страви, як бутерброди, і їх можна робити не лише з ковбасою чи сиром.

Існує безліч рецептів та різновиду бутербродів та грінок. Наприклад, багато хто любить тости. А тости – це прості грінки, тобто, підсмажений хліб. А от вже начинку для них можна робити будь-яку. Найпопулярніша це плавлений сирок, часник та майонез. Це просто класика. Але останнім часом більш популярними стали тости з авокадо – це вважається корисним та поживним перекусом.

Намазка з рибної консерви

Але для тих, хто любить рибні страви, але не має часу на їх приготування є чудовий варіант – грінки з консервою. Отже, рибку можна обрати будь-яку, від шпротів до лосося. Але ми пропонуємо вам рецепт з тунцем у власному соку.

Все що вам знадобиться – це консерва тунця, хліб і пательня. Можна ще взяти зелень, будь-яку, петрушку, кінзу, кріп, базилік. Тож, беремо всі продукти і поступово починаємо приготування.

  • Спочатку розігрійте пательню
  • Покладіть шматочки хліба та смажте з обох сторін до хрусткої скоринки
  • Відкрийте консерву з тунця, вилийте сік та покладіть у глибоку миску
  • Помийте обрану зелень і наріжте її
  • Додайте до консерви зелень та спеції якщо потрібно
  • Перемішайте
  • Намастіть грінки
  • Прикрасьте зверху зеленню та подавайте до столу.

Тож, такий неймовірно простий рецепт буде смакувати вам і можливо, стане улюбленим перекусом у вашому раціоні. Головне, що це швидко та дуже смачно.

Тунець для грінок

Нагадаємо, що рибку можна брати будь-яку, але тунець є дієтичною та дуже корисною консервою. Є лише одна умова — не беріть тунець в оліїї, буде занадто жирно та смак олії перебиватиме свіжий смак самого тунця, який є досить яскравим.

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?

Для чого заморожують кефір: неочікувана відповідь, яка здивує наповал. Йде не тільки в тісто на оладки

Кефір - це корисний і смачний кисломолочний напій, який багато хто полюбляє споживати на сніданок або в якості перекусу. Але що станеться, якщо ви вирішите заморозити його?