Простий рецепт м’яса в духовці — неймовірно смачно і підходить як для святкового столу, так і для повсякденної вечері

Швидкий, смачний і простий рецепт стане справжньою знахідкою для багатьох господинь.

Рецепт м’яса в духовці стане справжньою окрасою святкового столу, або ідеальною вечерею чи обідом для вашої родини. Адже соковитий смак і неймовірний аромат не можуть не сподобатись. Спробуємо приготувати?

Простий рецепт м’яса в духовці

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 600 грамів м`яса
  • 2 солоні огірки
  • 1 цибулина
  • 2 чайні ложки гірчиці
  • 3 столові ложки сметани
  • 80 грамів твердого сиру
  • Сіль та перець — за смаком
м'ясо по-французьки
м’ясо по-французьки

У першу чергу ретельно промийте м’ясо під проточною водою. Розріжте його на невеликі шматочки і зробіть ребристі надрізи на кожному з них. Шматки мають бути не більше, ніж долоні.

Очистіть цибулю від шкірки і наріжте півкільцями. Солоні огірки варто нарізати тонкими кружальцями. Натріть сир на крупній терці.

Готуємо соус до м’яса. Для цього з’єднайте у невеликій ємності майонез з гірчицею.

Візьміть деко для випічки і застеліть його пергаментним папером. Викладіть м’ясо і змастіть зверху отриманим соусом. Викладіть цибулю та солоні огірки. Посипте м’ясо тертим сиром.

Відправте деко з м’ясом у розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. За 5 хвилин до кінця випікання присипте і ще трохи сиру зверху, щоб зробити ніжно скоринку на м’ясі. Готово! Страва приємно здивує як вас, так і вашу родину. Проситимуть добавки.

Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.