Бананові міні-оладки, які тануть у роті: готуйте цей шедевр на сніданок для всієї родини, бо швидко і смачно

Давайте згадаємо, як у дитинстві ми любили млинчики, сирники та оладки на сніданок, це була якась гарна традиція, яка передалась нашим мамам від бабусь, а нам вже від наших мам.

Оладки – це щось особливе, неймовірно легкий і приємний смак, який завжди можна доповнити будь-чим. Варенням, згущеним молоком, сметаною або горіховою чи шоколадною пастою. Оладки кожна господиня готує по-своєму рецепту. Якогось стандарту немає. Їх можна готувати на кефірі, на молоці та навіть на воді.

Смачні бананові оладки

Але в останні роки є ще одна варіація оладків – їх звуть панкейки. Зазвичай вони не такі пишні, як оладки й мають менший діаметр. Їх також можна готувати різними способами та навіть з бананом. І сьогодні ми поговоримо саме про такий спосіб приготування. А для цього нам знадобляться такі інгредієнти як:

Яйця – 1 штука

Цукор –1 столова ложка

Кефір – 250 грамів

Сода – 1/4  чайної ложки

Пшеничне борошно – 125 грамів

Банани, як основа –  4 штуки.

Отже, тепер, коли ми маємо всі інгредієнти, то можемо переходити до самого процесу приготування. Ми напишемо вам все покроково.

Варто перемішати яйця із цукром, а далі додати теплий кефір та соду,  тепер перемішуємо і просіюємо борошно та знову ж таки перемішуємо до однорідної маси.

Тепер беремо банани й нарізаємо кружальцями по сантиметру завтовшки, товщі не потрібно, а далі беремо і перекладаємо банани в наше тісто.

Наступний етап приготування це перекладання нарізаних бананів відразу в тісто, так робити дуже зручно, адже банани відразу стають частиною тіста.

А тепер обсмажуємо кожний шматочок  банана на розігрітій сковороді на середній потужності, по дві хвилини з кожного боку.

Гарна подача оладків

Тож, наші чудо маленькі панкейки з бананом вже готові до смачного сніданку. Краще смакує з кавою або чаєм.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.