Вам потрібно приготувати лише тісто, адже начинка вже готова: простий рецепт бісквітного рулету з джемом

Ідеальний рецепт бісквітного рулету із джемом. Він не тріскається, тож згортати його можна навіть холодним, а готується дуже швидко та легко.

Інгредієнти

  • 5 яєць кімнатної температури
  • 125 грамів цукру
  • 60 грамів борошна
  • 20 грамів крохмалю
  • дрібка солі
  • 300-500 грамів будь-якого джему

Рецепт приготування

Потрібно відділити жовтки від білків. Важливо, щоб яйця були кімнатної температури, так цукор розчиниться та зафіксує структуру. Щоб зайвий раз не мити вінчики, рекомендуємо спочатку збивати білки, а потім жовтки. Починаємо збивати міксером на невеликій швидкості, поступово її збільшуючи. Коль з’явиться м’яка піна, починаємо всипати цукор. Поступово вводимо половину цукру.  Збиваємо до м’яких піків.

Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом
Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом

Решту цукру додаємо до жовтків та збиваємо до щільної світлої пишної маси. Відправляємо збиті жовтки до білків.

Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом
Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом

Змішуємо борошно та крохмаль. Просіюємо їх в миску до білків та жовтків. Обережно, рухами знизу догори змішуємо тісто. Тісто має вийти дуже ніжним.

Деко застилаємо пергаментом. Виливаємо тісто, обережно розрівнюємо по всій поверхні дека. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин. Готовий бісквіт витягаємо з духовки, він має бути ніжним, але пружним. Щоб бісквіт гарно просочився начинкою потрібно зняти верхню кірку. Накриваємо бісквіт пергаментом, пригладьте його руками зніміть. Разом з пергаментом відійде верхня кірка.

Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом
Рецепт приготування бісквітного рулету з джемом

Викладаємо на бісквіт джем. Звертаємо бісквіт в рулет. Обгортаємо харчовою плівкою та залишаємо в холодильнику на декілька годин, щоб він просочився. Прикрасити рулет можна розтопленим шоколадом. Смачного.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.