Рецепт домашньої солодкої ковбаски: простий десерт, що вражає дітей та подобається дорослим

Ми поділимося з вами секретом приготування домашньої солодкої ковбаски, яку кожен пам'ятає з дитинства. Для створення цього десерту вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів та холодильник.

Домашня солодка ковбаска – десерт з дитинства, який завжди смакує по-особливому. Для його приготування вам не знадобляться спеціальні інгредієнти чи кулінарні навички. Рецепт простий, тому чудово підійде для того, щоб приготувати солодощі разом із дітьми.

Інгредієнти:

  • Печиво пісочне – 400 г.
  • Цукор – 150 г.
  • Вершкове масло – 140 г.
  • Молоко – 100 мл.
  • Волоські горіхи (очищені) – 100 г.
  • Какао-порошок – 2 ст. ложки.

Приготування:

  1. Розпочніть з підготовки інгредієнтів. У мисці об’єднайте вершкове масло, молоко, цукор та какао-порошок.
  2. Поставте миску на водяну баню і нагрівайте, постійно помішуючи, доки цукор повністю не розчиниться у суміші розтопленого вершкового масла, молока та какао-порошку.
  3. Печиво слід подрібнити гострим ножем або помістити в міцний пакет і розламати руками або молоточком. Результатом має бути суміш дрібних крихт і невеликих шматочків печива.

    Швидкий рецепт домашньої солодкої ковбаски
    Швидкий рецепт домашньої солодкої ковбаски
  4. Волоські горіхи обсушіть на сухій сковорідці та наріжте на маленькі шматочки, додайте до подрібненого печива. Перемішайте за допомогою ложки.
  5. Теплий шоколадний сироп влийте до суміші з печивом та горіхами. Добре перемішайте за допомогою ложки, щоб рівномірно розподілити шоколаду по всій суміші.
  6. Розташуйте шоколадну масу на харчовій плівці, формуючи ковбасу діаметром близько 5-6 см. Закрутіть краї, а потім поставте готову ковбаску в холодильник на 7-8 годин для застигання. Періодично повертайте майбутній десерт, щоб забезпечити йому круглу форму під час застигання.
  7. За бажанням, ковбаску можна посипати в какао-порошком чи цукровою порою перед подачею.

Смак, який залишається в пам’яті з дитинства, тепер легко відтворити самостійно.

Схожі статті

Торт без випічки за 10 хвилин: покроковий рецепт приготування — змішав, трохи почекав і можна їсти!

Іноді кожному з нас хочеться чогось смачненького та зробленого власноруч. Але часу, а деколи й сил для приготування чогось складного не вистачає. Знайомо? Тоді тримайте рецепт торта за 10 хвилин!

Десерт, у якому 100 калорій: Злата Огнєвіч поділилася рецептом шоколадного пудингу із секретним інгредієнтом

Співачка Злата Огнєвіч веде у своєму Instagram рубрику кулінарних рецептів, які неймовірно популярні серед її передплатників. Усі страви приготовані із любов'ю.

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.