Шоколадне печиво за рецептом дружини Григорія Решетніка: Христина показала, як приготувати простий десерт

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася дуже простим рецептом шоколадного печива, який під силу навіть новачку. У відео блогерка показала всі покрокові дії.

Українські зірки часто діляться рецептами, які випробували на собі, а потім спробували їх смак. Христина Решетнік є мамою трьох синів, тому любить всю родину дивувати чимось смачненьким. Блогерка оприлюднила відео в соціальній мережі Instagram, як приготувати шоколадне печиво у своїй рубриці “Смачно з Решетниками”.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік показала, як приготувати простий десерт

Христина розповіла, що з сином Сашком готувалися до благодійного ярмарку в школі його братів – Вані та Діми, утім, що цікаво заходився допомагати мамі саме молодший із синів.

Блогерка каже, вона радіє, що дітей змалечку привчають робити добро та збирати кошти на благодійність. Зокрема, для наших Збройних сил України, які 6 грудня мали своє професійне свято. Спробуйте приготувати таке ж красиве та дуже смачне печиво за рецептом, яким поділилася Христина Решетнік.

Інгредієнти

  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Вершкове масло – 70 г
  • Какао – 40 г
  • Молоко – 50 г
  • Борошно – 180 г
  • Розпушувач – 10 г

Приготування

В посудину вбиваємо яйце та додаємо до нього вершкове масло, потім перемішуємо. Сюди ж відправляємо цукрову пудру, молоко й знову мішаємо.

Далі просіюємо какао, борошно з розпушувачем. Перемішуємо. В результаті отримаємо густу масу. Варто її відправити в холодильник десь на годину.

Залишилося зовсім трохи. В ложку набираємо тісто та формуємо руками наше печиво у форму кульки. Обвалюємо кожне в цукровій пудрі.

Шоколадне печиво за рецептом дружини Григорія Решетніка

Викладаємо печиво на пергамент та ставимо випікатися при температурі 180 градусів на 10 хвилин. Готово, всім смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.