Без сирих яєць, борошна, цукру та випікання: легкий мандариновий десерт для святкового столу за хвилину

Мандарини — символ українського Нового року. Так склалося, що за останні десятиліття люди почали активно купляти саме цей фрукт, коли на носі зимові канікули.

Як правило, на зимові канікули люди здебільшого схиляються до вживання мандаринів, а не апельсинів. Цей вибір дуже просто пояснити: мандарини легко чистяться, мають приємний смак та аромат, володіють неймовірною кількістю корисних та поживних мікроелементів, які здатні зарядити на цілий день, а також подарувати відчуття ситості.

Безумовно, немає нічого такого у тому, щоб скласти даний фрукт у корзину та поставити посеред столу, щоб кожен бажаючий міг пригоститися цією смакотою. Але можна продемонструвати свої неймовірні навички у кулінарії, і лише за хвилину приготувати неймовірний десерт з мандарином, який залишить приємні враження.

Особливість цього рецепту полягає саме у тому, що він робиться неймовірно швидко, а от результат буде тішити впродовж свят. Окрім того немає необхідності використовувати сирі яйця як, наприклад, в тірамісу, або випікати тісто.

Здебільшого доведеться працювати з готовими продуктами. Вам знадобиться печиво, желе, фрукт, який є головним героєм у даному рецепті.

Інгредієнти

  • 10 г желатину
  • 250 мл води
  • 80 г печива до кави
  • 40 г розтопленого масла
  • 180 г вершкового сиру
  • 150 г молока
  • 40 г цукрової пудри
  • ваніль
  • 1 пачка апельсинового желе
  • мандарини

Як приготувати смачний мандариновий десерт

Крихту з печива змішайте з розтопленим вершковим маслом. Желатин залийте водою, дайте набухнути. Сир змішайте з цукровою пудрою. Після додайте молоко та желатин.

Рецепт приготування мандаринового десерту

На дно форми печиво, далі шар із сиру і зверху желе. Отриманий десерт поставте у холодильник і прикрасьте дольками мандарину. Важливо під час роботи дочекатися, поки кожний шар трохи застигне.

Як приготувати смачний мандариновий десерт

Подавати можна вже через 5-6 годин, або на наступний день. Не забувайте, що даний десерт можна завжди доповнити крихтами шоколаду, крихтою з печива, листочками м’яти, горіхами, сухофруктами, медом чи будь-яким топінгом та навіть карамеллю.

У даному випадку прояв фантазії буде лише на руку.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.