Не додавайте цей інгредієнт в тісто – і відчуєте справжній смак сирників: як правильно приготувати сніданок

Смачний сніданок — це залог вдалого ранку та добре проведеного дня. Однак, так чи інакше ми зіштовхуємося з невдачами при приготуванні даної страви.

Хоча сирники готуються майже в кожному будинку, здивувати дійсно якісною стравою може далеко не кожна господиня. І хоча сім’ї мають власні рецепти приготування цієї смакоти, вони суттєво відрізняються одне від одного.

Смаки також дуже різні. Хтось полюбляє сирники солоні, хтось дуже солодкий. Для когось набагато важливіше досягти пишності, для інших, щоб кисломолочний сир домінував у страві.

Але так чи інакше господині часто допускають однакові помилки, і ми розповімо у нашій статті, чого не варто додавати в тісто, за яким рецептом ви не готували сирники. А також розповімо, як зробити їх незабутня смачними та здивувати усю свою сім’ю дуже ароматним і приємним сніданком.

Для початку потрібно обрати дуже жирний сир. Частка має бути не нижче 18 відсотків. І слідкуйте за тим, щоб він не був занадто вологим. Продукт має бути сухим та ідеально підходити для випічки та смаження. Так само варто віддати перевагу домашнім яйцям.

У цьому рецепті ми пропонуємо посмажити сирники на вершковому маслі. В такому випадку ви отримаєте неймовірну скоринку та приємний аромат. Якщо хочете отримати справжній смак сирників, краще відмовитися від цукру. Доповнюйте дану страву джемом чи варенням.

Інгредієнти

  • 400 г кисломолочного сиру;
    чотири жовтки;
  • 60 г рисового борошна;
  • сіль за смаком;
  • 100 г борошна;
  • 50 мл вершкового масла

Як приготувати смачні сирники

З кисломолочного сиру необхідно отримати рівномірну та однорідну масу. Для цього використовуємо сито чи блендер. Вносимо жовтки, а також сіль, добре перемішуємо та додаємо рисове борошно.

Як приготувати сирники
Як приготувати сирники

Викладаємо тісто на присипаніний борошном стіл, розділяємо на 3 частини, розкочуємо окремо кожну частину і нарізаємо шайби завширшки приблизно 3 см.

Як зробити сирники з домашнього сиру
Як зробити сирники 

Із них формуємо кульки та сплющуємо їх. За бажанням можна обваляти ще в борошні, щоб отримати хорошу скоринку. Обсмажуємо на середньому вогні до золотавості.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.