Легендарний крем 80-х років зі смаком Пломбіру: без вершків і дорогого крем-сиру, а виходить дуже смачно

Смачний крем — це відповідь на будь-який виклик, який стосується кондитерського мистецтва, адже немає нічого зручнішого, ніж мати в арсеналі хороший рецепт.

Доволі часто приготування крему стає справжнім викликом для господині, які беруться робити домашній торт. Ба більше, не кожен рецепт під силу, а процес може перетворитися на справжню катастрофу. Саме тому досвідчені у цьому питанні люди мають у своєму записнику декілька рецептів кремів, які свого часу вийшли добре, і ніколи не підводять.

Але що заважає поповнити цю колекцію рецептів неймовірним кремом, який за смаком нагадує славнозвісний пломбір? Робиться він доволі просто, не вимагає особливих витрат, і поєднується як з легкими коржами, так і з просоченими шоколадними. Ви можете робити усе, що вашій душі завгодно, головне уважно слідувати інструкції та не відхилятися від технології приготування.

Інгредієнти

  • 2 курячих яйця
  • 500 мл молока
  • 130-150 г цукру
  • 40 г крохмалю
  • 180 гр вершкового масла
  • ванілін

Як приготувати смачний крем

Для початку необхідно взяти кастрюлю з товстим дном, вилити в неї молоко і додати трошки ваніліну. Довести до кипіння.

Рецепт приготування смачного крему

Тим часом курячі яйця розбиваємо в миску і добре їх збиваємо. Цукор окремо з’єднуємо з крохмалем і вносимо в суміш. Ретельно перемішуємо.

Молоко, коли воно закипить знімаємо з плити і тоненькою цівкою вливаємо в суміш. Під час процесу добре перемішуємо, щоб не утворювалося грудочок.

Потім повертаємо отриману суміш назад в каструлю і ставимо на невеличкий вогонь. Постійно помішуючи. Робимо це до тих пір, поки суміш не загусне.

Коли це станеться, знімаємо з плити і продовжуємо перемішувати, поки не отримуємо шовковий крем. Знову повертаємо на плиту. Проварюємо близько 30 секунд. Готовий крем переливаємо в миску та залишаємо охолонути при кімнатній температурі. Тим часом вершкове масло збиваємо на великій швидкості, і потім вводимо в крем.

Як приготувати смачний крем

Щоб отримати ідеальний продукт необхідно, щоб усі продукти були однакової температури. І звичайно, не забудьте поставити крем в холодильник, щоб вам надалі було простіше з ним працювати.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.