Готую його щонеділі: вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів. Будь-який торт з ним стає шедевром

Цей крем дозволить вам приготувати багато смаколиків. Він підходить не тільки до тортів, а й до рулетів, всяких тістечок, кексів, еклерів і навіть млинців, а можна зробити як самостійний десерт.

Крем є невід’ємною частиною будь-якого торта, рулету, тістечка, кексу і т.д., тому до рецептів та процесу його приготування завжди приділяють особливу увагу. Навіть якщо коржі або основа для тістечок будуть ідеальними, а крем несмачним, то ласощі ніхто не їстиме. Як приготувати ідеальний крем у домашніх умовах звичайним міксером? Читай далі, щоб дізнатися всі секрети та хитрощі.

Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів
Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів

Для того, щоб приготувати ідеальний вершковий крем, знадобиться всього три інгредієнти:

  • Вершкове масло понад 80% – 140 г
  • Згущене молоко – 100 г
  • Білий шоколад – 100 г

Приготування:

Насамперед розтопимо білий шоколад. Для цього викладаємо його у керамічну миску. Можна зробити це в мікрохвильовій печі на середній потужності. Обов’язково діставати кожні 20 секунд і перемішувати, щоб він не перегрівся. Якщо ви розтоплюєте шоколад на вищій потужності, то діставати та перемішувати потрібно кожні 10 секунд. Потім відставляємо розтоплений шоколад остигати (приблизно до 25-30 градусів).

У цей час вершкове масло кімнатної температури перекладаємо у зручну миску та збиваємо звичайним міксером з насадкою “віночок” на максимальній швидкості до утворення білої пишної маси. Потім у збите вершкове масло невеликими порціями вводимо згущене молоко. Увага! Вона обов’язково має бути кімнатної температури. Щоразу перемішуємо на мінімальній швидкості міксера до повного з’єднання інгредієнтів.

Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів
Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів

Потім у кілька заходів додаємо охолоджений розтоплений шоколад. Якщо шоколад поки що досить теплий можна розподілити його тонким шаром по стінках посуду і відправити на короткий час в морозилку, щоб він швидше охолонув. Потім знову дістати, ретельно перемішати та продовжувати процес.

Відразу після приготування крем виходить занадто м’яким і недостатньо стабільним. Тоді його краще прибрати приблизно на 30 хвилин у холодильник. У холоді вершковий крем стабілізується, стане більш щільним та придатним для подальшої роботи. Після того, як крем охолоне, його перемішати знову за допомогою міксера і можна сміливо приступати до роботи.

Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів
Вершковий крем лише за 5 хвилин з 3 інгредієнтів

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.