Потапу такого вже не світить: що готує на сніданок Настя Каменських – рецепт простої і дуже корисної страви

Співачка Настя Каменських, яка обожнює вівсянку вранці, поділилася своїм рецептом корисного сніданку. Обіцяє, що буде дуже смачно. Багато хто вже перевірив.

Останнім часом співачка Настя Каменських дуже спілкується зі своєю публікою. Нещодавно вона проводила екскурсію батьківською квартирою та показала найдорожчі речі з її дитинства, а також засвітила фотографії та картини, які висять у її мами вдома на стінах.

Настя Каменських показала, що висить на стінах у квартирі її мами
Настя Каменських показала, що висить на стінах у квартирі її мами

А сьогодні артистка вирішила порадувати шанувальників своїми кулінарними талантами та на камеру зробила сніданок, який часто готує на власній кухні.

Щоб приготувати сніданок, як у Насті Каменських, вам знадобиться:

  • Трохи вівсянки
  • Какао-мука
  • Цукор
  • Розпушувач
  • Банан
  • 1 яйце
  • Трохи горіхів
  • Шоколад

Приготування:

Кладемо в чашу блендера 70 г вівсянки, 1 ст. ложку какао борошна, 2 ст. ложки коричневого цукру, трохи розпушувача та один м’який банан. Вбиваємо одне яйце та додаємо 1 ст. ложку мигдального борошна. Далі починаємо все подрібнювати. Якщо консистенція вийде дуже густа, тоді можна додати трохи рослинного молока. За густотою маса має нагадувати сметану.

Далі беремо свої улюблені силіконові формочки та розливаємо по них вівсяну масу. Поки розігрівається духовка, подрібнюємо горіхи, які є вдома на кухні. Каменських використовувала мигдальні горіхи.

Подрібнюємо трохи чорного шоколаду.

Посипаємо масу горіхами та шоколадом скільки хочете. Настя радить чим більше, тим краще. Потім відправляємо до духовки.

Запікається 30-35 хвилин при 170-175°С.

Для тих, хто любить Брауні, це чудова корисна альтернатива. У коментарях Настя Каменських попросила залишити відгуки всіх, хто приготує цей корисний сніданок за її рецептом.

У коментарях було багато відгуків про Настін рецепт. Писали всі, окрім Потапа, який уже навряд чи спробує цей сніданок із рук своєї дружини.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.