Несправедливо забутий рецепт фантастичного десерту з трьох інгредієнтів: легкий, повітряний та ніжний

Зараз ми маємо можливість приготувати найдивовижніші десерти вдома, адже у доступі є така велика кількість рецептів. Але ми рекомендуємо звернутися до культових страв.

Є десерти, які попри неймовірні смакові властивості та приємний аромат за невідомих причин відійшли в минуле. Мами припинили їх готувати вдома, а їхні рецепти не з’являються у рекомендаціях соціальних мережах. Ми пропонуємо згадати смак тієї самої страви, яка нам знайома змалку.

Інгредієнти

  • Молоко – 375 мл
  • Курячі яйця – 2 шт.
    Цукор – 2 столові ложки
  • Ванільний цукор – пакетик.

Як приготувати смачний десерт

Для початку необхідно взяти яйця. Бажано, щоб вони були однакової температури з іншими інгредієнтами. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо впродовж 10 хвилин, щоб утворилася дуже висока піна.

Поступово вносимо столову ложку цукру та одночасно збиваємо до повного розчинення. Маємо отримати стільки піки.

Рецепт приготування освіжаючого апельсинового десерту
Рецепт приготування десерту

У каструлю з товстим дном наливаємо жирне молоко. Ставимо на середні вогонь. Чекаємо, поки воно дійде до кипіння. Білкову масу акуратно викладаємо столовою ложкою на поверхню молока. Не викладаємо дуже багато, тому що білкова маса має схильність збільшуватися.

Коли тістечка збільшаться, дістаємо їх з каструлі та викладаємо їх в окремий посуд. Чинимо так з усією білковою масою, після чого беремося за жовтки. Розтираємо їх з цукром та ванільним цукром. Додаємо 2 столові ложки холодного молока і розміщуємо до однорідності. Вливаємо до гарячого молока та добре перемішуємо.

Рецепт приготування освіжаючого апельсинового десерту
Рецепт приготування десерту

І, помішуючи, довести соус до кипіння, але не кип’ятити. Відразу ж зняти з вогню.
Соус наливаємо в тарілки до наших сніжок, даємо страві охолонути і насолоджуємося дуже смачним десертом.

Десерт за бажанням посипаємо горіхами, фундуком, навіть спеціями. Також прекрасно підійде апельсинова цедра. Ставимо в холодильник, а також подаємо з морозивом. Сміливо поливайте різноманітними сиропами та джемом. Такий десерт виходить дуже легким, освіжаючий, а також ненав’язливим.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.