Ідеальний сніданок для дітей та дорослих: рецепт приготування ніжних сирників у духовці, які вийдуть у всіх

Сирники за цим рецептом виходять дуже повітряними та не падають при охолодженні. Вони чудово смакуватимуть на сніданок з улюбленим джемом або сметаною.

Перші сирники почали готувати у Греції. Не секрет, що сир містить у собі багато корисних компонентів, тож греки цінували цей продукт. Кисломолочний сир багатий білком, що забезпечує організм енергію та підтримує настрій. Саме він сприяє почуттю ситості, допомагаючи контролювати апетит. Подейкують, що саме сирниками пригощали спортсменів під час Олімпійських ігор. Але, це не все, сирники подавали на весіллях, як головний десерт.

Зараз, цю страву готують по всьому світу, щоправда, кожна країна має свою інтерпретацію рецепта. Україна не стала виключення. Наші сирники відомі далеко за межами батьківщини, а страва, яку з дитинства споживає кожен українець вважається дуже складною у приготуванні. Сьогодні ми пропонуємо ознайомитися з рецептом, що не потребує багато зусиль. На додаток, ми запевняємо, що такі сирники вийдуть у кожної.

Інгредієнти

  • 350 грамів кисломолочного сиру
  • 1 яйце
  • 100 грамів борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 0,5 чайної ложки розпушувача;
  • Дрібка солі.

Інструкції з приготування

В мисці змішуємо кисломолочний сир, яйце, цукор та сіль. Гарно перемішуємо інгредієнти між собою. Додаємо борошно та розпушувач й ще раз перемішуємо.

Простий рецепт приготування сирників у духовці
Простий рецепт приготування сирників у духовці

Робочу поверхню присипаємо борошном та розкачуємо сирну масу у пласт товщиною 1 сантиметр. Склянкою або спеціальною формою вичавлюємо сирники. Обрізки збираємо та розкачуємо повторно.

Простий рецепт приготування сирників у духовці
Простий рецепт приготування сирників у духовці

Деко застилаємо пергаментом. Викладаємо сирники та відправляємо їх у заздалегідь розігріту духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів, приблизно 10-15 хвилин. Готові сирники можна притрусити цукровою пудрою. Смачного.

Простий рецепт приготування сирників у духовці
Простий рецепт приготування сирників у духовці

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.