Брауні без цукру і без борошна. Дуже смачний рецепт, який можна їсти хоч вдень, хоч вночі: дієтична смакота

Брауні — це неймовірний десерт, який вартує вашої уваги, і вашого часу. Що вже казати про технологію його приготування без цукру та борошна.

А для того, щоб приготувати смачний десерт, часом нам потрібно і борошно, і цукор, і мед, і різні сухофрукти, які у композиції створюють хоча і неймовірний тандем, але дуже калорійний та шкідливий для фігури. Так само від нього доводиться відмовлятися тим, хто має високий цукор або інші обмеження від лікарів.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам приготувати неймовірний десерт, у рецепті якого не використовуються цукор, борошно, а його харчова цінність настільки низька, що порадує будь-кого, хто намагається схуднути.

При цьому, він неймовірно буде подобатися дітям, і його сміливо можна ставити на святковий стіл.

І варто не забувати, що хоча фруктоза також калорійна, вона набагато корисніше за сахарозу, а тому сміливо беріть за справу, готуйте брауні за нашим рецептом, та пригощайте усіх рідних та друзів.

Інгредієнти

  • 230 г чорного шоколаду;
  • 5 курячих яєць;
  • мед – 4 столових ложки
  • 10 г ванільного цукру;
  • 115 г вершкового масла;
  • 2,5 г солі;
  • 2 столові ложки какао

Як приготувати смачні брауні

Для початку необхідно підготувати продукту. Усі вони мають бути однакової температури. При цьому яйця для кращого ефекту повинні бути охолоджені, а це означає, що все необхідно поставити до холодильнику.

Як приготувати смачний брауні

Спочатку відділяємо білки від жовтків, після чого збиваємо білки із щіпкою солі до стійких піків. Потім в окремій ємності з’єднуємо усі інгредієнти крім какао і акуратно вносимо білки. Змішуємо в однорідну масу та викладаємо у підготовлену та змащену форму.

Торт "Брауні"
Торт Брауні

Випікаємо десерт 45 – 50 хвилин при температурі 160 градусів у розігрітій духовці.

Виймаємо готовий брауні та подаємо з кулькою морозива.

Краще почекати, поки він охолоне і стане більш піддатливий для споживання. Так само сміливо можна його полити сметанним кремом або іншими доповненнями, яким ви надаєте перевагу.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.