Надзвичайно милий десерт, який стрімко підкорює мережу: як приготувати трендовий пудинг “Танцюючий кіт”

Простий у приготуванні десерт, що стрімко набирає популярність. Він має безліч смачних варіацій. З деякими з них ми пропонуємо ознайомитися у матеріалі порталу Сенсація.

Формочки для такого десерту можна замовити у мережі. Без них можна обійтися, заливши заготовку у склянки або силіконові форми для випікання кексів. Проте, спеціальні форми надають десерту додаткового милого вигляду, що подобається не тільки дітям, а й дорослим.

Молочний пудинг

  • Молоко – 500 мл (з цієї кількості 50 мілілітрів для розчинення крохмалю);
  • Цукор – 70 грамів;
  • Яйце – 1 штука;
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 грамів;
  • Апельсиновий сік – 20 грамів (можна замінити лимонним соком за бажанням);
  • Дрібка ваніліну.

Інструкції з приготування

В невелику кількість молока додаємо крохмаль та перемішуємо до його повного розчинення. Оремо змішуємо яйце, цукор та дрібку ваніліну. Гарно перемішуємо. Додаємо апельсиновий сів та крохмаль з молоком. Ще раз гарно перемішуємо.

Молоко нагріваємо, але не кип’ятимо. Зменшуємо вогонь та тоненькою стрункою вводимо яєчну масу, постійно помішуючи. Варимо на маленькому вогні 3-4 хвилини до загустіння маси, не перестаючи помішувати. Розливаємо суміш по формах. Залишаємо їх у холодильнику до повного застигання, приблизно на 1 годину. Потім, обережно виймаємо пудинг з формочки. Очі котику можна намалювати розтопленим шоколадом.

Рецепт приготування трендового десерту Танцюючий кіт
Рецепт приготування трендового десерту Танцюючий кіт

Шоколадна пана-кота

  • Кокосове молоко – 400 мілілітрів;
  • Цукор – 2 столові ложки;
  • Гіркий шоколад – 120 грамів;
  • Агар-агар – 1 столова ложка без гірки.

Інструкції з приготування

Кокосове молоко нагріваємо на плиті, але не кип’ятимо. Шоколад ламаємо або натираємо у мисочку. Заливаємо його половиною кокосового молока та гарно перемішуємо, щоб весь шоколад розчинився.

Решту молока повертаємо на вогонь. Додаємо цукор та агар-агар. Постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння. Поєднуємо її з шоколадним ганашем, гарно перемішуємо. Розливаємо десерт по формочках та залишаємо у холодильнику на 1 годину. Після виймаємо десерт з форм. Мордочку котику можна намалювати розтопленим білим, або чорним шоколадом.

Рецепт приготування трендового десерту Танцюючий кіт
Рецепт приготування трендового десерту Танцюючий кіт

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.