Що загорнути в лаваш — прості і смачні рецепти

Промонуємо неймовірно прості начинки, які можна загорнути в лаваш і насолоджуватись смаком.

Начинка 1: крабові рулетики  

Для цієї начинки вам знадобляться крабові палички, відварені яйця, майонез, тертий сир і зелень. Всі інгредієнти варто перемішайте і нанести на розгорнутий тонкий лаваш. Скрутіть у рулет і відправте в холодильник на декілька годин. Потім подавайте до столу. На смак рулет ніжний і дуже смачний.  

Начинка 2: з корейською морквою 

Візьміть моркву по-корейські, майонез, тертий сир і зелень. Ретельно перемішайте суміш. Перекладіть суміш на лаваш і накрийте ще одним лавашем зверху. Загорніть в трубочку і наріжте його. Готово! 

Начинка 3: з сьомгою 

Розгорніть лаваш і змажте його плавленим м’яким сиром. Зверху викладіть тонкі смужки філе сьомги і посипте подрібненою зеленню. Загорніть в рулет і перекладіть в холодильник. Через деякий час можна подавати до столу.  

Ща загорнути в лаваш

Начинка 4: рулетики з лаваша з печерицями, сиром і зеленню 

Розгорніть перший лист добре змажте майонезом. Подрібніть зелень і викладіть на лаваш. Викладіть зверху другій лист і начиніть його відвареними грибами. Накрийте третім лавашем і скрутіть в рулет. Залиште на деякий час і можете подавати до столу.  

Начинка 5: капустяний пісний рулет 

Нашаткуйте капусту і протушкуйте протягом декількох хвилин. Наріжте помідори і цибулю. Розгорніть лаваш і просочіть його кетчупом. Викладіть всі овочі. Зверху змажте майонезом. Залиште лаваш, щоб він просочився і потім загорніть в лаваш. Відправте в духовку, щоб рулет приготувався.  

Начинка 6: з сиром, родзинками і медом 

Для солодкої начинки візьміть кисломолочний сир або сирну масу, розпарені родзинки і мед. Перемішайте всі продукти і викладіть їх на розгорнутий лист. Загорніть в рулетик і змастіть злегка збитим жовтком. Випікайте в розігрітій духовці до хрусткої скоринки. 

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.