2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Співачка Настя Каменських має дуже жіночну красиву фігуру і точно знає, як її продемонструвати. Якщо раніше артистка воліла оголюватися і регулярно публікувала фото у купальниках, то зараз робить це за допомогою вдало підібраного одягу.

Так, напередодні Каменських повідомила у своєму мікроблозі в Інстаграм, що зібрала кілька стильних осінніх образів та готова їх продемонструвати.

Настя Каменських
Настя Каменських

Перший look складався з широких сірих джинсів з необробленими краями на штанинах, білій футболці з яскравим мультяшним принтом, сірого жакету оверсайз та маленької сумки в тон із короткою ручкою на ланцюжку. Головною окрасою образа стали топові чоботи козаки.

Другий образ Каменських зібрала з класичних чорних штанів зі стрілками та жилетки, що облягає. На додаток Настя одягла сірий тренч, який ніколи не вийде з моди. Завершенням аутфіту стала невелика чорна сумка та мюлі на підборах.

Третє вбрання виглядало більш розслабленим. Знову з’явилися широкі рвані джинси, тільки цього разу вони були блакитного кольору та з дірками на колінах. Доповнили образ топ у тон, сірі кросівки забарвлення металік та об’ємний білий кардиган.

Четвертий образ Насті складався з довгої спідниці джинсової з розрізом попереду і облягаючої джинсової куртки. Доповненням стали бежеві ботильйони з гострим носком та невелика сумка в тон.

Ще один оригінальний образ зі спідницею, який ідеально підійде для прогулянок. На цей раз спідниця була виконана з білого котону і доповнена чорним топом, що облягає. Зверху був одягнений широкий темно-синій плащ. Особливу увагу привертало взуття – літні ляпанці, які були одягнені на щільні білі шкарпетки.

Шостий образ Каменських складався з шовкової спідниці з принтом, чорного топа-корсету, босоніжок на тонких ремінцях та стильного шкіряного жакету.

Який look Насті Каменських вам сподобався найбільше?

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.