Більше ніяких “Шуби” та “Олів’є”: смачний та оригінальний салат “Буніто”, який стане хітом святкового столу

Хоча усі з нетерпінням чекають зимових свят та новорічного столу, деякі його позиції встигли набриднути, а з переворотом у культурі України, більшість відмовляються від суто радянських Олів'є та Оселедця під шубою.

Після початку повномасштабної війни в Україні особливо гостро постало питання позбавлення від радянщини в культурі. І лише при наближенні зимових свят українці починають згадувати, до святкове новорічне меню взагалом складається з страв, які наші батьки та предки споживали в радянський час.

Для когось це не принципово, для когось стало справжньою проблемою. Але насправді вона з легкістю вирішується, адже є рецепти набагато смачніші за ті, до яких ми звикли. Пропонуємо ознайомитися з одним з них.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 4 штуки
  • Куряче м’ясо – 200 грамів
  • Морква по-корейськи – 150 грамів
  • Твердий сир – 80 грамів
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Спеції
  • Сіль
  • Мелений перець

Як приготувати Буніто

Спочатку необхідно відварити курячі яйця та м’ясо. Мясо добре подрібнюємо, яйця чистимо натираємо на тертушці.

Сир також натираємо, а часник перетворюємо на пасту та перемішуємо з майонезом.

Рецепт святкового салату Буніто

Беремо спеціально роз’ємну форму та починаємо формувати салат. На низ викладаємо м’ясо, потім робимо зверху сіточку з майонезу. Зверху викладаємо моркву по-корейськи, і знову сіточку. Далі: курячі яйця, сіточку і зверху твердий сир.

Рецепт святкового салату Буніто

Ставимо салату холодильник на декілька годин і після цього форму можна знімати, адже страва буде триматися міцно. Не забудьте, що для помпезної подачі необхідна зелень, і можливо навіть деякі прикраси.

Рецепт святкового салату Буніто

За бажанням до інгредієнтів можна додати ваші улюблені спеції, а замість майонезу обрати ту заправку, який ви надаєте перевагу.

Вдалих експериментів на кухні та смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.