Пишні оладки: рецепт тіста не на кефірі і без борошна. Якщо готую на сніданок оладки, то тільки так

Щоб приготувати ідеальні оладки необов'язково дотримуватися класичного рецепту, і ба більше, можна навіть відмовитися навіть від борошна. Усі деталі в статті.

Щоб приготувати смачні та пишні оладки в холодильнику мають бути досить стандартні продукти, закупівля яких не складає жодних складнощів. Втім, дієта, бажання схуднути, але певні нюанси з здоров’ям можуть змусити пошукати альтернативні рецепти.

І варто відмитити, що вони існують. Ба більше, вони нічим не поступаються класичному рецепту, адже у вас вийдуть прекрасні, пишні оладки, які не опадуть після приготування.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Цукор — 50 грамів
  • Сіль — щіпка
  • Манна крупа — 350 грамів
  • Йогурт — 250 мілілітрів
  • Харчова сода — 1 чайна ложка
  • Рослинна олія — 3 столових ложки
  • Ванільний цукор — 1 упаковка

Рецепт приготування оладок

Щоб оладки вийшли пишними та м’якими, перш за все усі інгредієнти мають бути однакової температури. Курячі яйця розбийте в миску, додайте цукру і все ретельно взбийте.

Рецепт пишних оладок

Після цього внесіть йогурт (може бути солодкий магазинний) та манну крупу. Перемішайте до розчинення комочків.

Внесіть сіль, ванільний цукор та харчову соду. Добре перемішайте та залиште на півгодини. Після цього тісто перемішувати не можна, щоб не зруйнувати бульбашки.

Рецепт пишних оладків 

Якщо ви не впевнені у своїй сковороді, додайте в тісто рослинної олії.

Рецепт пишних оладок

Після цього розігріваємо сковороду та починаємо формувати на її поверхні оладки. Обсмажуємо вироби з обох сторін на середньому вогні до золотої скоринки. Викладаємо оладки на паперові серветки, які будуть вбирати в себе зайвий жир.

Оладки подаємо зі сметаною, вершками, варенням, джемом або навіть фруктами. Зайвими також не стануть сироп та горіхи.

Схожі статті

Що робити, якщо зварили забагато рису? На вечерю буде апетитна запіканка з фаршем: просто обожнюю цей рецепт

Апетитна страва з залишків заздалегідь приготованого рису. Це дуже просто та не займе багато часу, а домашні будуть вдячні за сімейну вечерю.

Смачнюща паста з авокадо: 3 варіанти. Корисно, швидко і секрет, як вибрати стиглий авокадо в магазині

Відкрийте для себе секрети приготування 3 видів ніжної намазки на хліб. Смачна та поживна паста з авокадо стане чудовим перекусом, коли часу на приготування повноцінної страви обмаль.

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Як прожити на мінімалку: 7 смачних гарячих страв із однієї курки. Можна навіть накрити святковий стіл

А ви знали, що з однієї курки можна приготувати сім повноцінних гарячих страв із повсякденного меню, а також накрити святковий стіл? Читайте далі у матеріалі. 

Найшвидший і найсмачніший перекус з лаваша: дуже схожий на рол, але гарячий. В офіс та на навчання

Сьогоднішній рецепт про перекус з лаваша, тому робитимемо смачну страву з того, що є в холодильнику. Відмінний варіант, щоб взяти з собою в офіс та навчання. Сподобається дітям та чоловікові.