Бюджетні оладки на майонезі: виходять пишні як пончики. Простіше і смачніше рецепта ви не знайдете

Класичні рецепти оладок серед інгредієнтів містять кефір або молоко. Але насправді їх можна робити навіть з майонезу, і виходять вони нічим не гіршими.

Ми звикли вважати, що ідеальні оладки, які виходять пишними, ніжними та м’якими, завжди готуються на кефірі та з додаванням курячих яєць. Однак, це абсолютно не обов’язкові інгредієнти, і використовуються вони лише завдяки своїм хімічним властивостям. І ці властивості досить просто надати і за допомогою інших продуктів.

Ми пропонуємо вам спробувати приготувати смачні та пишні оладки на майонезі. Вони вийдуть нічим не гіршими за класичну страву, робляться дуже швидко, а також завжди прийдуть на допомогу, коли в холодильнику немає ні кефіру, ні яєць.

Інгредієнти

  • Борошно – 200 грам
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Газована вода — 150 мілілітрів
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Цукор – половина столової ложки
  • Швидкодіючі сухі дріжджі – половина чайної ложки
  • Рослинна олія — 1 столова ложка

Рецепт приготування оладок на майонезі

Для приготування смачних оладок перш за все необхідно насипати просіяне пшеничне борошно у миску. Після цього додаємо сухі дріжджі та цукор і додаємо майонез. Добре перемішуємо та заливаємо усе це газованою водою.

Оладки на майонезі

Вносимо сіль та рослинну олію, перемішуємо до повного розчинення комочків і залишаємо тісто на півгодини. Після цього не перемішуємо його.

Рецепт оладок на майонезі

Сковороду розігріваємо та починаємо формувати на її поверхні наші оладки. Обсмажуємо їх з усіх сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Викладаємо готові вироби на тарілку або на паперові серветки.

Пишні оладки на майонезі

Оладки можна робити як солодкими, так і солоними, які ідеально будуть підходити для перекусу. Подаємо зі сметаною, вершками і навіть з соусами.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.