Кабачки смачніші за м’ясо: елементарний рецепт гарячої закуски, після якої гості оближуть тарілку

Кабачки — найбільш очікуваний сезонний продукт влітку, який можна використати у безлічі неймовірних рецептів, і який може похизуватися своєю корисністю та насиченістю.

У кулінарії овочами прийнято називати їстівні частини рослин, які з погляду ботаніки не вважаються фруктами. До овочів належать різні коренеплоди (морква, хрін, буряк, селера, петрушка), всі види цибулі та капусти, гарбузові рослини (огірок, кабачок, баклажан), десертні (артишок, спаржа), бобові та багато інших. З більшості овочів можна приготувати смачні та корисні закуски, які порадують своїми смаковими якостями та підуть на користь організму.

Легка та смачна закуска – те, чим можна балувати себе та родину у будь-який час. І для створення такого частування може знадобитися звичайний кабачок. Різні варіанти рецептів закусок з кабачків дозволять знайти улюблений і запастися вітамінами на весь рік. Улюблені багатьма ці невибагливі овочі ростуть на наших городах і продаються в магазинах, дозволяючи господаркам не тільки пригощати рідних і гостей смачними стравами з кабачків у літній сезон, а й заготовляти різноманітні салати та знамениту кабачкову ікру.

Ми ж пропонуємо вам спробувати кабачки обсмажені в клярі, які смакують навіть краще, ніж м’ясо і ідеально підходять на літній сезон у якості закуски.

Інгредієнти

  • Кабачки — 450 грамів
  • Яйця курячі — 2 штуки
  • Борошно — 4 столових ложки
  • Олія рослина — 2 столових ложки
  • Сіль — дрібка
  • Перець чорний мелений — дрібка
  • Сметана — за смаком
  • Кріп — за смаком
  • Часник — 2 зубчика

Приготування кабачків на закуску

Кабачки нарізати на кружки шириною півсантиметра. В одну тарілку додатиборошно, сіль, перець. Перемішати.

Рецепт ю кабачків смачніших за мʼясо 

В іншу тарілку розбити яйця. Додати сіль та перець. Перемішати до однорідності.

Рецепт смачних кабачків 

Кабачки обваляти в борошні, а потім занурити в яєчну суміш. Викласти на сковороді на один шар. Смажити на повільному вогні по 4 хвилини з кожного боку.

Повторити з кабачками, що залишилися. Приготувати соус. До сметани додати подрібнений часник та порізаний кріп.

Рецепт смачних кабачків з соусом

Перемішати. Кабачки у клярі готові. Можна подавати до столу разом із соусом!

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.