Прості ліниві сирні грінки за 5 хвилин, які будуть танути у роті: ідеальний сніданок для всієї родини

Кожного ранку хочеться з'їсти щось поживне та смачненьке, а ще й швидке, адже вранці часу на приготування шедеврів немає. Його загалом ні на що не вистачає, а зібратися та поїсти – обов'язково.

Насправді багато людей звикли снідати вівсянкою, адже вона є корисною, поживною та насичує організм надовго. До того ж вона гарно впливає на організм і не дає йому змоги бути не в нормі. А хто обирає яйця чи омлет, бо це теж вважається гарним та дуже швидким сніданком.

Грінки з сиром

Проте є й багато любителів бутербродів, це взагалі ідеальна їжа для тих, хто постійно запізнюється, бо їх можна їсти навіть у процесі зборів чи по дорозі. Але й вони можуть бути смачними, різноманітними та дуже оригінальними. Говорять, що краще їсти тост чи грінки, бо вони не такі шкідливі для фігури та шкіри. І один такий рецепт грінок з сиром та яйцем ми вам розкажемо сьогодні.

Отже, для приготування смачних і поживних грінок вам потрібно взяти такі інгредієнти як:

  • Білий батон
  • Яйця – 2-3 штуки
  • Твердий сир
  • Сіль, спеції за смаком
  • Зелень за бажанням
Нарізка батону

Спочатку нарізаємо батон товстими кусочками й не до кінця розрізаємо шматок навпіл для сиру, але робимо це суворо посередині. Такий тонкий прийом треба зробити з кожним куском хліба. Далі в простір кладемо сир. Беремо яйця, розбиваємо їх у миску, додаємо сіль та спеції які вам хочеться і збиваємо.

Процес приготування

Тепер кожен кусок хліба занурюємо у яйце з обох сторін і смажимо на сковороді з кожної сторони по 3-4 хвилини в залежності від того, яку скоринку ви любите. Коли розтанув сир, можна вважати грінку готовою.

Грінки з сиром та яйцем
Грінки з сиром та яйцем

Далі можна насолоджуватися насиченим сирним смаком грінок і не боятися, що ви не встигнете поснідати. Цей сніданок вам точно не набридне, бо він просто ідеальний.

Схожі статті

Цей інгредієнт у фарш майже ніхто не додає, і дарма: котлети стають пишними та соковитими

Є три різні способи та інгредієнта, які допоможуть зробити будь-який сухий фарш більш соковитим. У результаті й самі котлетки вийдуть такими, що танутимуть в роті.

Рецепт котлет з їдальні 90-х років: всі про нього забули, а дарма – дуже смачно і бюджетно

Ці котлетки можна приготувати легко та швидко. Зробити це зможе навіть та господиня, яка не сильно вміє та любить їх готувати. Все тому, що рецепт мега простий!

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.