Кабачки у соковитому сирному клярі: такої смачної та здорової вечері ви ще точно не куштували

За останній час з'явилось багато людей, які обирають здорове харчування, але мало хто розуміє, що можна різнообразити свій раціон і при цьому бути на правильному та ще й смачному раціоні.

Страви з кабачка, це неймовірний різновид та користь для організму. Люди які цінують своє здоров’я та намагаються бути у гарній формі, можуть сміливо брати цукіні для своїх різноманітних вечерь. Адже це корисно, смачно та не додає ваги, а ще додає організму корисних речовин.

Кабачки у сирному клярі

Отже, сьогодні ми з вами поділимось неймовірним рецептом кабачків з сирним кляром, які точно зможуть підкорити ваше серце. Обіцяємо, що готувати таку вечерю ви захочете часто. А для цього вам знадобляться такі інгредієнти як:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Сметана – 4 столові ложки
  • Сир твердий – 50 грамів
  • Борошно – 3 столові ложки
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Сіль, сушені трави – за смаком.
Правильні ломтики кабачків

Але без соусу страва не буде так смакувати й для нього нам потрібно:

  • Сметана – 2-3 столові ложки
  • Часник – 1-2 зубці.
  • Сіль – за смаком.

А тепер розпочинаємо процес приготування, він, до речі дуже простий та швидкий. Спочатку беремо кабачок та нарізаємо його товстою соломкою, додаємо сіль, перемішуємо і тепер залишаємо на 10 хвилин.

Кляр для кабачків
Кляр для кабачків

Далі нам варто збити яйце, а тепер перемішуємо вінчиком. Далі додаємо сушену зелень, сіль, сметану і борошно. Перемішуємо і додаємо тертий сир, чим більше, тим краще. А перед смаженням кабачки висушуємо паперовими рушничками, адже вони завжди дуже соковиті, обвалюємо у борошні та у клярі. Смажимо на розігрітій олії. Готові кабачки викладаємо на паперові рушнички.

Процес приготування

Страва готова, тож, тепер можете дегустувати і бути у захваті від такої вечері. І ці кабачки ви точно будете доволі часто готувати.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?