Розлітається на ура: швидка намазка з трьох інгредієнтів з чудовим смаком і набором корисних речовин

Ми вже звикли до рецептів намазок, які здебільшого складаються з плавленого сиру та яєць. Вони неймовірно ситні, прості у приготуванні, однак аніскільки не корисні.

Безумовно намазка, хоча і швидко псується — неймовірно корисна річ в холодильнику. Її з задоволенням їдять дорослі та малі. Приготування такої закуски займає мінімум часу, а от результат можна розтягнути надовго.

Якщо у вас не вистачає вранці часу на повноцінний прийом їжі, якщо ви забігли додому буквально на 5 хвилин, або ж не хочете наїдатися на ніч, в усіх цих випадках дана страва може виручити. Тим не менш, різноманітність рецептів у подібних рубриках дуже ілюзорна, адже здебільшого вони складаються з плавленого сиру, яєць, консервованої риби чи майонезу.

Ми в свою чергу пропонуємо вам ознайомитися з рецептом овочевої намазки, яка виходить неймовірно низькокалорійною, дуже легкою, корисною на вітаміни та мікроелементи, а також буде сприяти вашому травленню. Ба більше, якщо ви будете використовувати хлібці, вона ідеально підійде для серйозної дієти.

Ту невелику частину майонезу, яка використовується в рецепті можна сміливо замінити на кефір чи сметану. А моркву бажано брати молоду, щоб закуска була легкою та ніжною.

Інгредієнти

  • Морква – 2 штуки
  • Сметана — 3 чайних ложки
  • Майонез — 2 чайних ложки
  • Часник — 4 зубчики
  • Сир твердий – 70 грамів
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Рецепт приготування смачної намазки на хліб

Морквину треба почистити та помити. Далі на маленькій тертці натираємо її. Далі так само на дрібній тертці натираємо 70 грам сиру. Сир перекладаємо до моркви.

Намазка з креветок за лічені хвилини
Намазка з моркви за лічені хвилини

Через часнику видавлюємо 4 зубчики часнику до моркви з сиром. Солимо і перчимо на смак, все добре перемішуємо. І у нас вийшла намазка.

Рецепт ніжної угорської намазки
Рецепт ніжної намазки

Тостовий хліб нарізаємо на дві частини і намазуємо хліб нашою намазкою. Виходить смачна холодна закуска, яку можна подати до новорічного столу.

Таку закуску можна зберігати в холодильнику не більше тижня, і звісно, ви можете її доповнити за своїм бажанням. Наприклад, прекрасно буде смакувати зелень, а також різні види сирів.

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.