Літній крабовий салат із несподіваним інгредієнтом: сезонний варіант всіма улюбленої страви за лічені хвилини

Крабовий салат – улюблена страва більшості людей. Без нього не можна уявити Новий рік чи посиденьки з родичами. Втім, влітку такий варіант не дуже раціональний.

Справжній рецепт крабового салату – дороге та вишукане частування. Неймовірно ніжний та смачний, він підкорить ваших гостей. Однак якщо ви приготуєте салат, використовуючи не м’ясо крабів, а крабові палички, то і від цього салату всі будуть у захваті. Додайте до крабових паличок консервовану кукурудзу та зелений горошок, покришіть варені яйця, заправте все майонезом, і смачна святкова закуска готова! Додаючи в крабовий салат рис, капусту, гриби чи сир, ви створите нові різноманітні закуски.

У радянську епоху крабовий салат у раціоні виглядав такою собі заморською дивиною, а сьогодні без нього практично не обходиться жодне веселе та галасливе застілля. Крабові палички можна придбати в будь-якому супермаркеті чи продуктовому магазині практично за безцінь, але у складі того чи іншого салату саме вони надають пікантного та чарівного смаку.

І хоча в самих крабових паличках зовсім немає крабового м’яса (їх виготовляють з м’яса білої риби і білка риби сурімі), а про цінність цього продукту можна багато сперечатися, за допомогою цього інгредієнта можна якісно змінити багато страв.

Що вже казати про енергетичну цінність салатів з нього, адже вони неймовірно ситні, ніжні і гарантують відчуття вдоволення на багато годин вперед. Не обов’язково дотримуватися класичного рецепту, а влітку варто спробувати дещо нове, адже в доступі є смачні овочі.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 грамів
  • Морква по-корейськи – 200 грамів
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Огірки свіжі – 2 штуки
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Сіль – 0,3 чайної ложки

Як приготувати літній крабовий салат

Крабові палички нарізати кубиками. Огірки також нарізаємо кубиками.

Яйця відваримо (приблизно 10 хвилин) і нарізаємо кубиками. Трохи подрібнимо корейську моркву.

На Новий рік 2022 готуємо крабовий салат по-новому
Готуємо крабовий салат по-новому

Всі інгредієнти необхідно посолити, заправити майонезом і добре перемішати.

Крабовий салат по-новому
Крабовий салат рецепт 

Салат з крабовими паличками та корейською морквою готовий! Необхідно поставити його в холодильник на декілька годин та можна подавати до столу.

Схожі статті

Цей інгредієнт у фарш майже ніхто не додає, і дарма: котлети стають пишними та соковитими

Є три різні способи та інгредієнта, які допоможуть зробити будь-який сухий фарш більш соковитим. У результаті й самі котлетки вийдуть такими, що танутимуть в роті.

Рецепт котлет з їдальні 90-х років: всі про нього забули, а дарма – дуже смачно і бюджетно

Ці котлетки можна приготувати легко та швидко. Зробити це зможе навіть та господиня, яка не сильно вміє та любить їх готувати. Все тому, що рецепт мега простий!

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.