Ви маєте це скуштувати: рецепт простих дерунів з грибами та сиром для відмінного швидкого обіду – так смачно

Невдовзі обід, а ви досі не знаєте, що швидко приготувати з простих інгредієнтів? Спробуйте посмажити ситні, ніжні та хрумкі деруни з сиром та грибами для відмінних посиденьок з рідними.

Деруни – досить проста страва в приготуванні, однак в залежності від її начинки вона може мати зовсім різні смаки. Ми пропонуємо приготувати швидких обід з доступних продуктів для того, аби не томити голодом та довгими очікуваннями своїх рідних.

З покроковими діями з рецепта, процес створення страви буде зрозумілим та швидким, а результатом своїх старань ви неодмінно залишитеся задоволеними.

Рецепт простих дерунів з грибами та сиром

Інгредієнти

  • 500 г картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 яйце куряче
  • 50 г твердого сиру
  • 150 г шампіньйонів
  • трішки зеленої цибулі
  • рослинна олія для смаження
  • до свого смаку сіль, перець чорний мелений, спеції

Приготування

Дрібно нарізаємо цибулю та ставимо її обсмажуватися на сковорідці з олією.

Далі подріблені гриби додаємо до цибулі, що вже смажаться на сковорідці. Все періодично перемішуємо, орієнтуючись на готовність грибів. Солимо, перчимо за своїм смаком.

Візьміть велику тертку та натріть картоплю. Одне яйце вбиваємо до щойно отриманої консистенції з картоплі.

Сюди ж додаємо сіль, улюблені спеції, чорний перець та подріблену зелену цибулю. Все перемішуємо до отримання однорідної маси або так званого тіста для його подальшого смаження.

Рецепт простих дерунів з грибами та сиром

На розігріту пательню з олією викладаємо по одній столовій ложці картопляної маси. На неї зверху ложкою викладаємо обсмажені гриби з цибулею, а до них ще зверху посипаємо натертим сиром.

Рецепт простих дерунів з грибами та сиром

Цю начинку на сковорідці зверху ще накриваємо картопляною однорідною масою. Не забуваємо перевертати наші деруни, щоб одна сторона обсмажувалася протягом 3-4 хвилин.

Рецепт простих дерунів з грибами та сиром

Можна подавати до столу готові деруни з грибною та сирною начинкою. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.