Сніданок без клопоту, навіть м’яса не треба. Найсмачніший рецепт із кабачків, який тільки можна собі уявити

Зробити смачний сніданок буває не так просто, особливо, коли часу обмаль, а фантазія починає відверто підводити господиню. Втім, існують такі рецепти, якими не всі готові ділитися.

Несолодкі коржики у багатьох країнах світу прийнято подавати замість хліба. Для їх приготування використовують не тільки пшеничне борошно, але й житнє, вівсяне, гречане і навіть горохове, що особливо важливо для тих, хто хоче зберегти фігуру і побоюється їсти багато борошняного.

Існує безліч рецептів коржиків, приготованих зі звичайного прісного тіста або дріжджового. У таке тісто додають ягоди, фрукти, сир та різні спеції.

Коржики з прісного тіста можна приготувати за лічені хвилини в духовці або на сковорідці, вони надовго залишаються свіжими і є гарною заміною хліба. А ось для приготування дріжджових коржів тісто необхідно розділити на частини, потім сформувати з нього коржі потрібного розміру і спекти. Їсти їх треба гарячими, змастивши вершковим маслом. Про всі тонкощі та премудрості приготування цього виду випічки докладніше завжди можна дізнатися в мережі.

Літній сезон вже закінчився, а у господинь залишилися кабачки, які вони будуть використовувати у повсякденному харчуванні. Якщо виникає проблема того, як використати даний овоч, аби він не зіпсувався і не залишився не використаним, варто ознайомитися з рецептом приготування коржиків з нього.

Примітно, що ви можете їх їсти як окремо зі сметаною чи майонезом, так і загортати в них начинку — буде однаково смачно. А ще вони будуть доволі корисними для вашої фігури, а також забезпечать енергією на першу половину дня.

Інгредієнти

  • Кабачки – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйця – 1 шт.
  • Борошно – 6 ст.
  • Сіль

Як приготувати смачні коржики

Овочі вимити, натерти на тертці разом із шкіркою, зайву рідину злити. Додати сире куряче яйце.

Рецепт коржів з кабачків на сніданок 

Нарізати цибулю, ввести в основну масу разом з борошном. Додати на смак сіль. Тісто замісити.

Змастити маслом лист, викласти коржики і помістити в духову шафу. Час випікання – від 15 до 20 хвилин.

Кефірні коржики із зеленню та подвійним сиром
Коржики із кабачком та зеленню

Окремо до страви подати сметану із зеленню.

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.