Як приготувати салат з пекінської капусти та курячого філе: ці поради вам точно допоможуть – смачно і швидко

За допомогою наших порад спробуйте приготувати простий та універсальний салат, що смакуватиме під будь-яку страву. Він підійде для збалансованого обіду чи вечері та на всі випадки життя.

Так, салат з пекінської капусти та курячого філе може послугувати прекрасним доповненням до будь-якої страви, а ще підійде для хорошого обіду чи легкої вечері. Пекінська капуста давно завоювала прихильність українців завдяки своєму ніжному та соковитому смаку.

На перший погляд, здається, що не може бути нічого простіше, ніж приготувати такий салат. З цим справді можна погодитися, утім, для його легкого приготування та неймовірного частування варто дотриматися певних порад.

Салат з пекінської капусти
Як приготувати салат з пекінської капусти та курячого філе

При виборі пекінської капусти придивіться на її зовнішній стан. Листя повинно бути без плям. Для салату найкраще підійдуть саме свіжі огірки, які принесуть страві не тільки смак, а й аромат. При виборі кукурудзи, краще купувати якісний продукт, тож в цьому радимо не заощаджувати.

При подачі страви можна прикрасити її зеленню, помістивши все в глибоку посудину. Зелень додасть салату апетитності.

Також не варто обмежуватися тільки стандартною сіллю. Спробуйте перець, інші спеції для салатів чи заправити його, наприклад, лимонним соком замість майонезу.

Інгредієнти

  • 1 пекінська капуста
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 2 свіжих огірки
  • 3 яйця
  • 1 куряче філе
  • Майонез
  • Сіль, перець
  • Зелень (на свій смак)

Спосіб приготування

Помийте пекінську капусту та почніть її нарізати соломкою. Так само наріжте огірки. Оберіть глибоку посудину та помістіть до неї все те, що нарізали щойно. Потім посоліть та перемішайте.

Після того, як зварили куряче філе у трішки соленій воді, наріжте його соломкою. Потім варені яйця так само нарізаємо соломкою для зручності.

Салат з пекінської капусти та курячого філе

Усі нарізані інгредієнти перекладаємо до капусти, що вже лежить у глибокій посудині, далі додаємо кукурудзу, майонез (можна використовувати сметану чи йогурт), солимо та перчимо. Гарно перемішуємо все разом та сервіруємо на тарілку. Для краси можна ще додати зелень, але це за вашим побажанням. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.