Проста закуска за лічені хвилини: робимо бутерброди з оселедцем та смачною основою – і ніяких зайвих витрат

Бутерброди – одна з простіших закусок в приготуванні, в якій можна проявити всю фантазію та вподобання смаків. Пропонуємо замість традиційних з ковбасою зробити їх з оселедцем під смачною основою.

Для того, щоб приготувати таку смакоту вам знадобляться всього декілька базових продуктів, серед яких основним є оселедець. Майже жодне свято не обходиться без цієї риби, адже з неї можна зробити багато різноманітних страв. Ознайомтеся, як готувати одні з простих бутербродів з оселедцем та смачною основною.

Робимо бутерброди з оселедцем та смачною основою

Інгредієнти

  • Філе оселедця – 6 кусочків
  • Куряче яйце – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Чорний хліб – 3 кусочки
  • Зелень – на смак

Приготування

Для початку відваріть яйця, потім очистьте їх від шкарлупи та натріть на дрібній тертці.

За бажанням дрібно наріжте зелень, наприклад, трішки кропу та зеленої цибулі й додайте до натертих яєць. Заправляємо нашу основу закуски майонезом. Все добре перемішуємо, аби утворилася однорідна маса.

Беремо кусочки чорного хліба, можна взяти й білий, однак в цьому рецепті взяли саме чорний та розрізаємо їх навпіл, аби утворилися трикутнички. Перед цим, для більшого смаку, радимо його трішки підсмажити на сковорідці, утім, це не є обов’язковим в приготуванні.

Залишилися майже останні штрихи. На кожен шматочок хліба рівномірно розподіляємо начинку, яка є основою для наших бутербродів.

Робимо бутерброди з оселедцем та смачною основою

Зверху начинки викладаємо по великому шматочку оселедця. Перед подачею закуски на стіл, прикрашаємо кожен бутерброд зеленню. Так вони матимуть більш апетитний та красивий вигляд. Починаємо куштувати та насолоджуватися смаком. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.