Неймовірно ситно і дуже апетитно: рецепт дивовижних бутербродів для всієї родини на сніданок і перекус

Пропоную до вашої уваги три види різноманітних бутербродів з авокадо. Сама по собі дана ягода є поживною і містить у собі не малий показник жирів, але корисних для організму людини.

Авокадо – продукт на любителя, оскільки має специфічний смак. Ця страва відмінно підходить для щільного сніданку або вечері. Також його можна готувати, перебуваючи на правильному харчуванні. Беріть собі рецепт на замітку!

Інгредієнти

  • Авокадо – 2 шт
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Хліб для тостів – 3 шт
  • Червоні помідори чері – 4 шт
  • Червона риба – 100 г
  • Сир – 100 г
  • Сіль – за смаком

Як приготувати смачні тости

Авокадо ретельно промиваємо. Його необхідно розрізати на половинки і прокрутивши витягти кістку (або вдарити по кістці ножем і таким чином її дістати). Шкірку також знімаємо за допомогою ножа, обрізаючи її тонким шаром. У стиглого авокадо шкірка відходитиме без особливих зусиль.

Рецепт бутербродів на сніданок та перекус

Авокадо нарізаємо спочатку на часточки, а потім прямий на обробній дошці розминаємо до консистенції пюре за допомогою виделки або відправляємо його в блендер і перебиваємо протягом 30 секунд до пастоподібного стану.

Авокадо побризкуємо соком лимона, щоб пюре не потемніло, солимо і перчимо до смаку. Можна додати улюблені спеції. Авокадо готове до вживання.

Пюре з авокадо можна розділити на три умовно рівні порції: в першу додати трохи копченої паприки та італійський перець. Суміш виходить бурого кольору, але дуже пряного і в міру гострого. Намазуємо їй перший тост за допомогою виделки.

На розігріту сковороду додаємо вершкове масло і розбиваємо одне яйце, обсмажуємо і перемішуємо лопаткою. Додаємо сіль та улюблені спеції. Викладаємо яйце зверху на авокадо і за бажанням посипаємо гарбузовим насінням.

У другу порцію пюреподібного авокадо додаємо сметану або йогурт, 1 зубчик часнику пропускаємо через прес і додаємо його половинку (все залежить від гостроти якої ви надаєте перевагу). Все ретельно перемішуємо та викладаємо на другий овочевий тост. Зверху прикрашаємо помідорами чері та гілочками свіжого базиліка. Тост можна посипати чорним меленим перцем.

Рецепт бутербродів на сніданок та перекус: готуються швидко і просто

У третю намазку додаємо 1 ст. сиру і перемішуємо до однорідного стану (можна замінити його рикотою або звичайним твердим сиром, який необхідно натерти на дрібній тертці). Тост намазуємо отриманою сумішшю. Нарізаємо на тонкі скибочки будь-яку червону рибу та викладаємо її зверху на тост, посипаємо чорним меленим перцем.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.