Вечеря на швидку руку: рецепт спагеті з вершково-грибним соусом, який дуже легко готувати – мінімум зусиль

Необхідно ситно та смачно нагодувати себе та всю родину? Скористайтеся дуже простим рецептом приготування спагеті у вершково-грибному соусі. Страва не потребує значних зусиль.

Звичайні спагеті можна перетворити на вишукану страву, яку подають в ресторанах. Ба більше, це дуже швидко, просто та зрозуміло. Здавалося, чим тут можна здивувати? Однак навіть один приготований соус може додати зовсім інших барв до частування.

Ми приготували рецепт спагеті у вершково-грибному соусі. Впоратися зможе людина, котра не дуже любить готувати, але їй необхідно зробити вечерю. Ознайомлюйтеся, що для цього потрібно, а потім гайда кулінарити.

Спагеті з вершково-грибним соусом, який дуже легко готувати

Інгредієнти

  • Спагеті – 300-350 г
  • Шампіньйони – 500 г
  • Вершки – 200 мл
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Перець, сіль, прованські трави – на смак

Приготування

Для початку помийте гриби, а потім тонко наріжте пластинами. На плиту поставте грітися сковорідку з олією та викладіть нарізані гриби. Смажимо приблизно 15 хвилин на середньому вогні. Це необхідно для того, аби випарувалася рідина.

Далі до грибів вливаємо соєвий соус та 15% вершки. До свого смаку солимо, перчимо, додаємо спецій. Все тушкуємо, помішуючи, до 3 хвилин. Наприкінці додаємо вичавлений часник, знову перемішуємо та відставляємо від вогню.

Варимо спагеті у підсоленій воді до готовності (час вказано на упакуванні). Потім пропускаємо їх через друшляк. Далі гарячий вершково-грибний соус перемішайте з приготованою пастою.

Спагеті з вершково-грибним соусом, який дуже легко готувати

В результаті ми маємо отримати вологу та ніби шовковисту пасту. При подачі спагеті на стіл, помістіть їх на тарілку, зверху викладіть гірку з грибів, навколо полийте соусом, а також можна прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.