Проста намазка на святкові бутерброди: з курячого філе та сиру робимо таку смакоту на швидку руку

Намазки на бутерброди здатні додати ще більшого смаку та цінність відразу на очах. За допомогою курячого філе й сиру можна зробити таку смакоту дуже просто та швидко.

Останнім часом намазки отримали велику популярність, а все через те, що для приготування такої закуски ви обираєте, з чого її робити, орієнтуючись на свої смаки. Продуктами до створення намазок можуть бути м’ясо, риба, гриби, сир, горіхи, овочі, зелень. Під час кулінарного процесу, помінявши всього кілька компонентів, отримаєте зовсім інший смак.

Завдяки різноманітності такої закуски ви зможете додати до свого раціону або поставити на святковий стіл зовсім нове пригощання, яке не було відоме гостям. Спеції, перець, оцет, олія чи лимонний сік здатні змінювати смак намазок, тому радимо не уникати цих складових. Пропонуємо приготувати дуже смачну намазку на бутерброди з курячого філе та сиру.

Проста намазка на святкові бутерброди

Інгредієнти

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Твердий сир – 50 г
  • Волоські горіхи – 30 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, майонез – до смаку

Приготування

Для початку працюємо з м’ясом. Вимийте куряче філе, а потім відправте в каструлю. Варимо в соленій воді до готовності. Паралельно варимо яйце.

Працюємо з вареним курячим філе та яйцем. М’ясо остудіть та наріжте на дуже дрібні шматочки. Яйце натріть на тертці. Змішайте.

Сюди ж натираємо твердий сир, а горіхи рубаємо на крихти. Часник пропускаємо через прес. Масу солимо, перчимо, змащуємо майонезом та все ретельно перемішуємо.

Проста намазка на святкові бутерброди

Тепер залишилося намастити намазку на хліб, на смак прикрасити зеленню чи овочами та подати закуску на стіл. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.