Неймовірний святковий салат із буряка за секунди: такою смакотою навіть ділитися нікому не захочеться

Буряковий салат — це прекрасна альтернатива для страв, які встигли вже набриднути, і які окрім того вимагають немаленьких витрат на інгредієнти.

Зазвичай святкові салати асоціюються у домогосподинь зі смачними стравами, які тим не менш вимагають велику кількість часу на їхнє приготування, а також серйозні фінансові затрати.

Так, для того аби здивувати своїх гостей дійсно вишуканим Олів’є доведеться непогано витратитися. І звичайно, зважаючи на інші позиції на святковому столі, у будь-якої сім’ї може виникнути бажання розбавити меню чимось легким, та не вимагаючим круглих чеків.

У таких питаннях на допомогу може прийти смачний салат з буряка. Він має тонкий смак та аромат, неймовірно презентабельний, легкий, ідеально підходить для людей, які слідкують за своєю фігурою, і в той самий час дуже корисний.

Такий салат можна подати просто у тарілці, або викласти його та подати у дуже вишуканому вигляді. Усе залежить лише від вашої фантазії та бажання догодити очам людей, які нанесуть вам візит. І так чи інакше, певну роль відіграє якість продуктів, які ви будете використовувати. Для даного рецепту краще брати маленькі буряки, які мають дуже яскравий колір, а також виходять дуже соковитими.

Буде набагато краще, якщо ви заміните мариновані огірки на солоні. Зайвими не стануть різні види горіхів, а також зелень. Однак не забувайте, що далеко не всі полюбляють часник.

Інгредієнти

  • відварений буряк – 3 штуки,
  • чорнослив – 150 г,
  • волоські горіхи – 90 г,
  • яблуко – 1 штука,
  • мариновані огірки – 4 штуки,
  • часник – по смаку,
  • сіль

Як приготувати смачний салат з буряка

Якщо ви хочете заощадити час, то купіть вже варений буряк. Подрібніть волоські горіхи за допомогою ножа. З яблука видаліть шкірку, натріть його.

Святковий салат з буряка
Святковий салат з буряка

Огірки та чорнослив наріжте невеликими кубиками. Подрібніть часник за допомогою пресу.

Як зробити салат з буряка

З’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез і сіль.

Смачний святковий салат з буряка

Викладіть масу в салатник, при бажанні прикрасьте її зеленню. Подавайте салат до столу в охолодженому вигляді.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.