Замість тарталеток на Новий рік: рецепт неймовірних слойок з ніжним крем-сиром та червоною рибою

Бутерброди з лососем та сиром підійдуть не лише для корисного перекусу, а й добре доповнять будь-який святковий стіл. Вони мають яскравий вигляд, який робить їх дуже апетитними.

У цій закусці чудово поєднується ніжне, соковите філе лосося, м’який вершковий сир і зелень. У цьому рецепті доповнимо таке оригінальне поєднання невеликою кількістю часнику, це створить легку приємну гостроту бутерброду.

Хліб можна використовувати будь-який, якщо хочете зробити закуску корисніше, то використовуйте цільнозернову. Але найкраще використовувати листкове тісто. Його краще попередньо підсмажити на сковороді або в духовці, це створить аромат свіжоспеченої випічки, а придбана рум’яна скоринка зробить закуску трохи хрумкою. Такі ситні бутерброди готуються легко та швидко, а виходять смачними та корисними, тому обов’язково побалуйте ними своїх близьких.

Такі слойки містять безліч поживних речовин. Копчений лосось є джерелом високоякісних білків, жирних кислот Омега-3 та вітамінів групи B. Це поєднання робить страву корисною для здоров’я серця, зміцнення імунітету та підтримки молодості шкіри.

Інгредієнти

  • бездріжджове листкове тісто –250 г
  • яєчний жовток
  •  кунжут
  • вершковий сир – 150 г
  • слабосолона форель – 150 г
  • лимонний сік – 1 ч. л.
  • кріп
  • салат ромен
  • помідори чері
  • петрушка.

Як приготувати смачні слойки з лососем

Для початку необхідно взяти листкове тісто та вирізати круглі форми. Але за бажанням можна зробити наприклад квадратні або трикутні. Викладаємо їх на протвень та змащуємо збитим жовтком і кунжутом.

Як приготувати смачні слойки з лососем

Після необхідно трохи запекти тісто. Це можна зробити не тільки в духовці, але і на сковороді. Головне не перетримати. Буде достатньо 10 хвилин.

Як приготувати смачні сливки з лососем

Слабосолену червону рибу налізаємо шматочками. Додаємо потрібно зелень та вершковий сир і все ретельно перемішуємо. Також додаємо сік лимону і наносимо цю масу на шматочки тіста.

Чекаємо повного остигання страви та подаємо на тарілці на стіл. Можна прикрасити горіхами, маслинами, і навіть виноградом.

Не забувайте, що замість слова як можна використати абсолютно будь-які хлібобулочні вироби.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.