Смак вразить навіть гурманів: додайте до паштету з курячої печінки цей інгредієнт – незвичайна намазка

Паштет з курячої печінки відмінно підійде для святкового столу, проте мало хто знає, як можна отримати стандартну закуску. Якщо ви хочете зробити намазку фантастичною, то додайте в неї горіхи.

Хоча зараз паштет доступний нам абсолютно у будь-якому закладі, в тому числі у магазинах у законсервованому вигляді, насправді дана закуска бере свій початок ледь не з королівських столів. Французи прославили свою кулінарну спадощину на увесь світ, і паштети подаються в абсолютно будь-якому ресторані, і особливо в елітних елітних закладах.

Безумовно, бюджетний варіант паштету зробити дуже просто, достатньо для цього придбати печінку та субпродукти. Втім, якщо ви хочете зробити дійсно делікатесну закуску, яку буде на соромно поставити на будь-який стіл, і яку з апетитом будуть їсти дорослі та діти, необхідно трохи додати перчинки.

У нашому випадку ми рекомендуємо вам додавати волоські горіхи, які нададуть приємного аромату, урізноманітнюють смак, а також нададуть абсолютно іншої структури самій страві.

При цьому варто уважно поставитися до вибору горіхів, адже вони повинні бути свіжими, обсмаженими, а також не мати зайвих часточок у своєму складі, у тому числі шкірку. При цьому ви можете замінити волоські горіхи наприклад мигдалем чи фундуком, смак звісно буде змінюватися, але результат як і раніше буде просто приголомшливий.

Інгредієнти

  • печінка куряча – 500 г,
  • цибуля – 1 штука,
  • олія соняшникова – 3 столові ложки,
  • волоські горіхи – 100 г,
  • вершкове масло – 150 г,
  • сіль і перець

Як приготувати смачний паштет з курячої печінки

Наріжте цибулю і печінку на середні шматки, обсмажуйте інгредієнти на розігрітій сковороді з маслом протягом 10 хвилин.

Паштет з курячої печінки з горіхами

Додайте сіль, перець на смак. Окремо підсмажте волоські горіхи.

Рецепт смачного паштету
Рецепт смачного паштету

Перекладіть печінку з цибулею в блендер, додайте рослинну і соняшникову олію, горіхи.

Подрібніть продукти до однорідної маси. Готовому паштету дайте настоятися в холодильнику. Подавайте його на тарталетках або обсмаженому багеті.

Перед подачею поставте його на декілька годин у холодильник. Не бійтеся додавати часник, цибулю, а також різну зелень.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.