Салат “Добра теща” одразу сподобається гостям, і стане хітом на святковому столі: зять обовʼязково оцінить

Рецептів святкових салатів є шалене розмаїття, однак завжди можна спробувати щось нове. До вашої уваги легендарна страва "Добра теща", яка вразить ваш гостей.

Салат “Добра тещa” – неймовірна смачна та ситна страва, яка вимагає небагато часу на своє приготування і тішить неперевершеним смаком. Шо поставити цю смакоту на стіл, вам не потрібні дорогі продукти. Буде достатньо мати класичний набір у холодильнику, який господині завізовані мають напередодні зимових свят.

Даного рецепту також можна додавати інгредієнти на свій смак. Наприклад, дуже смачно він поєднується з часниковими сухариками або корейською морквою. Також за бажанням можна внести маслини.

Для того, щоб отримати ідеальний результат важливо придбати якісні та свіжі продукти. Харчова цінність страви доволі висока, тому варто обмежити кількість спожитого продукту, особливо тим, хто слідкує за своїм здоров’ям та фігурою.

Інгредієнти

  • Печериці 300г
  • Куряче філе 300 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Морква 150 г
  • Мариновані огірки 100 г
  • Консервована кукурудза 100 г
  • Яйце куряче 3 шт
  • Майонез 120 г
  • Чорний мелений перець 0.5ч.л
  • Червоний мелений перець 0.5ч.л
  • Паприка 1ч.л
  • Рослинна олія 1-2ст.л
  • Сіль за смаком

Рецепт приготування салату Добра теща

Для початку необхідно промити гриби, нарізати їх та обсмажити на повільному вогні.

Рецепт приготування салату з телятиною та омлетом
Рецепт приготування салату 

 

До отриманої овочевої маси додати спеції та дочекатися, поки випарується уся волога. За бажанням можна додати оливкової олії.

До грибів додати нарізану цибулю та довести до готовності. Краще обирати солодкі сорти, щоб аромат та смак був ще кращим. Моркву натираємо на дрібній тертушці і також вносимо до овочевої маси. Доводимо до готовності. Куряче філе відваріть у підсоленій воді. М’ясо остудіть, не дістаючи з бульйону, воно залишиться соковитим, потім наріжте брусочками. Мариновані огірки наріжте смужками.

Рецепти салатів на новорічний стіл з простих інгредієнтів
Рецепт салату на новорічний стіл з простих інгредієнтів

Відварені яйця почистіть та подрібніть. Додайте консервовану кукурудзу та викладіть салат у тарілку. Суміш заправте майонезом, всипте сіль і мелений перець до смаку, ретельно перемішайте.

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.