Так ви ще не готували: робимо курячі котлети по-новому з додаванням секретного інгредієнта. Такі соковиті

Котлети можна приготувати з різних інгредієнтів, але сьогодні ми відкриємо секрет, який ще продукт варто додати, аби в результаті отримати найніжнішу страву.

Курячі котлети вважають одними з найбільших корисних, оскільки м’ясо з курки визнано дієтологами як дієтичний продукт. Досвідчені кулінари радять додавати до свого фаршу рубану зелень, часник та спеції, втім, не переборщіть, бо в такому випадку вони вийдуть жорсткими.

Ба більше, сьогодні ми відкриємо ще один секрет в приготуванні найніжніших котлет. Для цього ми використаємо бекон. При дотриманні всіх підказок, гарантуємо неймовірний смак та незабутній аромат. Спробуйте вже приготувати та насолодитися улюбленою стравою.

Курячі котлети по-новому з додаванням секретного інгредієнта

Інгредієнти

  • Фарш курячий – 500 г
  • Бекон сирокопчений – 200 г
  • Цибуля – 1/2 шт.
  • Яйця – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • Соняшникова олія – для смаження
  • Сіль, перець, паприка, спеції для курки – до смаку

Приготування

Викладіть курячий фарш в глибоку посудину. До нього додаємо натерту цибулю та часник.

Далі дрібно нарізаємо сирокопчений бекон й теж відправляємо у фарш. Вбиваємо яйце, висипаємо панірувальні сухарі, додаємо до смаку сіль, перець, спеції. Добре перемішуємо. Кілька хвилин даємо набухнути сухарям.

Відбиваємо та формуємо в руці котлетки. Ставимо їх смажити на розігріту сковороду з олією. Готуємо з обох сторін до золотистості. Коли перевернули котлети на іншу сторону, смажимо вже під кришкою.

Курячі котлети по-новому з додаванням секретного інгредієнта

Такі соковиті, ніжні та неймовірні на смак курячі котлети з беконом готові. Приготуйте до них гарнір або куштуйте, як самостійну страву. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.