Неймовірні пісні пухкі пампухи з варенням: десерт до свята, якому зрадіють гості. До чаю – ідеальні

В новорічну ніч потурбуйтеся, аби ваші гості залишилися задоволеними не тільки від основних страв, а ще й від солодких смаколиків. Приготуйте пухкі пампухи з варенням для найкращого чаювання.

Пухкі пампухи з варенням завоювали велику любов у господинь через свій смак та універсальність. Так, їх можна робити як десертом, так і доповненням до основних страв, наприклад, всім відомі пампушки з часником, ідеально смакують з традиційним українським борщем.

Пампухи становлять собою комбінацію подрібленого тіста, яке варять у воді чи бульйоні, а подаються з соусом або варенням. Ба більше, солодкий варіант страви теж є частиною української культури, оскільки втілюють смакові та культурні аспекти нашої кухні. Ознайомимося, як робити другий варіант страви, яка ідеально підійде як солодкий смаколик до чаю.

Пісні пухкі пампухи з варенням

Інгредієнти

  • Борошно – 400 г
  • Цукор – 50 г
  • Вода – 150 мл
  • Дріжджі живі – 20 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 80 мл
  • Олія для смаження
  • Джем для начинки
  • Щіпка солі

Приготування

У теплій воді, приблизно 30 градусів, розведіть дріжджі. Просійте борошно, додайте цукор, сіль та перемішайте.

Сюди ж відправте цедру апельсина та рослинну олію. Замісіть тісто. Воно має вийти легким та пружним. Залиште його підходити у теплому місці на 1,5-2 години.

Розкочуйте тісто, товщиною пів сантиметра. З нього виріжте кружечки, викладіть начинку, обрану до свого смаку, наприклад, полуничний джем або начинку з маку. Міцно защіпуйте краї, сформуйте кульки, відкладіть на 30 хвилин під рушником. Покладіть грітися в олію під казанком. Смажте в гарячій олії до золотистого кольору.

Пісні пухкі пампухи з варенням

Перед подачею страви на стіл, можна посипати її цукровою пудрою, а потім починати смакувати. Смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.