Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

До будинку українського шеф-кухаря колумбійського походження, бізнесмена та судді проєкту “МастерШеф” Ектора Хіменес-Браво заявився популярний блогер Максим Ткачов, який дуже часто грає роль жінки. Він прийшов до Ектора, коли той збирався приготувати курячі крильця. Блогер заявив, що шеф-кухар дуже довго відкривав йому двері, ніби банку з горошком, а також повідомив, що хоче спробувати з’їсти приготовлені ним курячі “крілички” (як говорить сам Ектор), бо його “МастерШеф” то одна бутафорія. Побачити як все це відбувалося можна на відео, яке Ектор Хіменес-Браво виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

“Хоч спробую твої “крілічки”, – повідомив Максим Ткачов.

Приготувати такі ж самі гарні та соковиті курячі “крілічки” від Ектора Хіменес-Браво можна маючи 500 грам курячих крилець, 50 мл соєвого соусу, 50 мл соусу теріякі, перець, сіль, по одній чайній ложці паприки та сухого часнику, дві столові ложки крохмалю та одне яйце. Далі необхідно взяти це м’ясо, вимити його, нарізати та скласти в глибоку миску (щоб було зручно маринувати). Туди слід додати вище перераховані соуси, спеції та все ретельно перемішати. Потім додати крохмаль, вбити туди яйце, і все ще раз дуже добре перемішати. Смажити курячі крильця краще всього на добре розігрітій пательні (олію на пательню додавати зовсім трішки). Готовими крильця вважатимуться тоді, коли м’ясо візьметься “золотою скоринкою”.

 

За словами Ектора Хіменес-Браво, курячі крильця, що приготовлені саме за таким рецептом, будуть дуже соковитими та хрусткими. А спеції подарують неабиякий приємний аромат. Самому ж шеф-кухарю не сподобалося інше: жіночка, яка явилася до нього додому, вирішила по жити в нього цілий тиждень. Також їй дуже сподобалися курячі “крілічки” від Ектора, тому він готуватиме їй таке м’ясо ще не один раз.

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?