Салат-намазка “Морський цар” підкорить серця ваших гостей: ця страва стане хітом на святковому столі

Неймовірний закусочний салат "Морський цар" обов'язково сподобається гостям. Його можна і намазувати на хліб, і їсти з тарілок. Спробуйте цю неймовірну страву на зимові свята.

Зазвичай на новорічний стіл досвідчені господині ставлять слабосолену рибу або бутерброди з використанням морепродуктів. Так повелося, що серед гостей завжди небагато людей, які обожнюють даний сегмент продуктів, і зазвичай вони віддають перевагу легким салатам, закускам, гарнірам.

Втім, у цьому питанні багато чого залежить від господинь, які займаються меню. Тому не варто боятися робити закуски з риби, особливо коли використовується з цією метою вже оброблена риба.

Ми пропонуємо вам приготувати салат, який також може подаватися, як доповнення до закусок. Він готується зі шпрот та яєць. Насправді, він виходить доволі бюджетну, неймовірно поживним та смачним. Головний секрет приготування — це використання якісних продуктів. Тому варто обирати аж проти з прозорою олією, краще натурального, гарячого копчення, без використання коптильної рідини.

Страва виходить з ніжним, насиченим ароматом риби і копченостей. Гості залишаться в захваті, з новорічного столу його зметуть першим і проситимуть добавки.

Також примітно, що його можна подати у тарталетках або з обсмаженим хлібом. Лише смачнішим він вийде, якщо додати часник. Також за бажанням можна внести спеції.

Інгредієнти

  • 1 банка шпрот,
  • 2 варених яйця
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • майонез

Як приготувати смачний салат

Відкритиш проти, злити з банки рідину, а рибу викласти в салатник. Туди відправити 2 відварених яйця і 2 картоплини, остуджені і нарізані дрібними кубиками.

Готуємо простий салат з куркою, ананасами та горіхами
Готуємо простий салат

1 моркву потрібно зварити, нарубати дрібно і також додати до інгредієнтів салату-намазки.

Заправити салат потрібно майонезом. За рахунок шпрот, він буде досить солоним, сіль додавати необхідності немає. Перед подачею потрібно прикрасити свіжою зеленню.

Рецепт приготування салату з телятиною та омлетом
Рецепт приготування салату зі шпротами

Звичайно, необхідно поставити на деякий час холодильник, щоб салат отримав необхідну консистенцію, а також температуру. Зберігається він недовго, всього 2-3 дні.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.