Сподобається всім, хто скуштує: салат “Африканська роза”. Шикарно, дуже смачно і з бюджетних продуктів

Салат "Африканська роза" – це абсолютний реальний та дієвий спосіб здивувати своїх рідних. Така страва не просто сподобається, а буде хітом на святковому столі.

Наші мами та бабусі неабияк старалися, аби догодити не тільки всій сім’ї, але і гостям. У зв’язку з цим перевершити їх стає майже нереально. Жінки, не маючи під рукою жодних ідей та рецептів, могли створити справжні шедеври, використовуючи свої знання, а також творчість.

Зараз ця задача все ж таки набагато простіше, зважаючи на те, що ми можемо завжди зазирнути у мережу або отримати нові знання від лідуючих шеф-кухарів.

Примітно, що гості зазвичай не тільки оцінюють страву на смак, але й уважно дивляться, як вона виглядає. Рецепт, який ми вам пропонуємо, в особливості виграшний саме через свій зовнішній вигляд. Він має вигляд справжньої троянди, і при цьому доволі екзотичної.

До того ж він не надто важкий, легко перетравлюються, і прекрасно йде з різноманітними гарні рами та м’ясом. Звичайно, рецепт ви можете доповнити за власним бажанням, але краще впевненатися у тому, що усі інгредієнти між собою добре поєднується і не створюють тандему, який буде не до вподоби вашій компанії.

Також цей салат особливий тим, що робить наголос на спеції. Не варто відмовлятися від паприки, як інгредієнту, а також нехтувати процесом прикрашання страви.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • сир – 150 гр.
  • Консервовані ананаси – 150 гр.
  • Консервована кукурудза – 1 баночка.
  • Помідори – 5 шт.
  • Кріп
  • Паприка.
  • Майонез
  • Сіль
  • Чорний перець

Як приготувати смачний салат

Відварене куряче філе відварюємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Як приготувати святковий салат

П’ять відварених яєць дрібно нарізаємо на невеликі кубики.
150 г консервованих ананасів нарізаємо на невеликі шматочки.
150 г твердого сиру нарізаємо дрібними кубиками.
П’ять помідорів нарізаємо кружальцями.
У миску викладаємо підготовлені усі інгредієнти.  За смаком посолити, додати трохи чорного меленого перцю і майонез. Після чого ретельно перемішуємо.

Салат Африканська роза
Салат Африканська роза

У два ряди, внахлест, викладаємо нарізані помідори. У центр помідор кладемо приготовлений салат і посипаємо верхівку паприкою. Додаємо до помідорів гілочки кропу.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.