Смачний сніданок з учорашнього хліба: проста запіканка або піца-пиріг, що готується за лічені хвилини

Чудовий рецепт без зайвих заморочок. За лічені хвилини ваша оселя наповниться ароматами смачного сніданку й родина збереться за спільним столом, щоб поласувати цією смакотою.

Зранку зовсім не хочеться багато часу проводити на кухні. Проте, й звичайні бутерброди вже набридли. Тому пропонуємо замінити їх на дуже смачний та простий у приготуванні піца-пиріг, що обов’язково сподобається вам та вашій родині й у парі з чашечкою ароматної кави, подарує енергію на цілий день.

Інгредієнти

  • Хліб пшеничний – 120 грамів;
  • Яйця – 4 штуки;
  • Молоко – 125 мілілітрів;
  • Сіль, перець – на свій смак;
  • Ковбаса – 100 грамів;
  • Помідор – 1 штука;
  • Кетчуп – 100 грамів;
  • Сир – 100 грамів;
  • Зелень – до смаку;
  • Олія – ​​2 столові ложки.

Інструкції з приготування

У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль та перець та трохи збиваємо яйця вінчиком до однорідності. Додаємо до яєць молоко та гарно перемішуємо масу.

Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба
Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба

Для начинки нарізаємо кубиком ковбасу та помідор. Сир натираємо на терці. Зелень за вашим смаком дрібно нарізаємо. Пшеничний хліб нарізаємо дрібними кубиками. Замість пшеничного, ви можете використати ваш улюблений хліб.

Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба
Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба

Збираємо запіканку. Ставимо на вогонь пательню та змащуємо її рослинною олією. На дно пательні викладаємо половину нарізаного хліба. На хліб виливаємо половину яєчно-молочної суміші. Покриваємо все тонким шаром томатного соусу або кетчупу. Наверх викладаємо ковбасу, зелень, помідор та сир. розподіліть все рівномірно. На сир викладаємо другу половину хліба та заливаємо яєчно-молочною масою.

Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба
Рецепт приготування смачного сніданку з учорашнього хліба

Смажимо на повільному вогні 10 хвилин під кришкою. Потім перевертаємо запіканку. Це просто робити за допомогою плоскої тарілки. Смажимо піцу-пиріг це 10 хвилин з іншого боку. Смачного.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.