Розповідаю, як ще приготувати котлети: спробувала в подруги і мені дуже сподобалося – до будь-якого гарніру

Господині, які часто готують, знають безліч різноманітних рецептів ніжних та дуже смачних курячих котлет. Ділимося з вами ще одним, як просто та швидко зробити улюблену м'ясну страву.

Так, більшість українських родин полюбляють курячі котлетки за їхній неймовірний смак, високий вміст білка, аромат, а ще за те, що вони прекрасно смакують майже з будь-яким гарніром. Крім того, їх просто кладуть на хліб з овочами чи намазками, і складається враження ситного та незвичного бутерброда.

Існують безліч рецептів, як можна приготувати цю страву, втім, хочемо вас ознайомити з одним із найпростіших. Навіть таким способом, переконуємо, ви зможете вразити своїх рідних або друзів, які, можливо, вже майже на порозі. Все зрозуміло, швидко та просто.

Курячі котлети до будь-якого гарніру

Інгредієнти

  • Куряче філе – 500 г
  • Морква – 100 г
  • Кабачок – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Вершкове масло – 15 г
  • Спеції (сіль, перець, приправа для курки) – до смаку

Приготування

Готуємо фарш для котлет. Куряче філе промиваємо, подрібнюємо на м’ясорубці разом з морквою, кабачком та цибулею.

Вбиваємо яйце, додаємо панірувальні сухарі, спеції на свій мак. Все добре перемішуємо та залишаємо фарш настоятися на 30 хвилин. Коли час спливе, починаємо формувати котлетки.

Курячі котлети до будь-якого гарніру

Обсмажуємо на сковороді з олією до золотистої скоринки. Наприкінці додаємо декілька шматочків вершкового масла, трохи води та тушкуємо під кришкою протягом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Такі котлети виходять дуже ніжними, соковитим та неймовірно смачними, які сподобаються вашій родині або знайомим. Приготуйте улюблений гарнір й смакуйте із задоволенням. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.