Декілька хвилин – і готово: геніальна намазка із оселедця та плавленого сиру, яка смакує краще за форшмак

Солоний оселедець та плавлений сирок прекрасно доповнюють одне одного і здатні перетворити перекус у справжнє мистецтво. Навіть якщо мова йде про звичайну намазку.

Різноманітні паштети та пасти завжди мали велику роль на будь-яку застіллі. Чи то мова йде про прийом в англійського лорда, чи то про свято у радянському селі. Хіба що вартість інгредієнтів для цих страв могла суттєво відрізнятися, і різниця складала ледь не сотні доларів.

Поки дехто насолоджується фуагра, хтось знаходить неймовірне задоволення у вживанні осоледця, і варто відзначити, надає йому перевагу абсолютно заслужено. Риба може похизуватися великим набором незамінних амінокислот, вітамінів А, Е, великим вмістом фосфору та заліза.

Правильно приготована риба має тонкий аромат та ніжний смак. І так само широко використовуються для приготування різноманітних страв. Чого тільки вартий легендарний єврейський форшмак.

Ми пропонуємо до розгляду намазку дуже схожу зв своїм вмістом. Вона вийде легкою, матиме приємний запах і буде підходити як на звичайний сніданок, так і на свято.

Інгредієнти

  • 100 грамів філе оселедця;
  • 100 грамів плавленого сиру;
  • 2 морквини;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 пір’їни зеленої цибулі;
  • 1 пучок кропу;
  • 30 грамів волоських горіхів.

Як приготувати смачну закуску з оселедця та плавленого сирка

Моркву відварюємо, чистимо та нарізаємо кільцями.

Готова намазка для бутербродів
Готова намазка для бутербродів

Усю зелень необхідно добре промити та подрібнити. Часник пропускаємо через прес та додаємо до загальної маси. Філе необхідно нарізати. Волоські горіхи обсмажуємо та подрібнюємо.

Смачна намазка для бутербродів по-єврейськи
Смачна намазка для бутербродів 

У чащі блендера об’єднуємо усі компоненти та перетворюємо їх на пасту. За відсутності даного кухонного агрегату можна використати м’ясорубку.

Збийте на середній швидкості до однорідної маси. Ступінь однорідності ви обираєте самі. Хтось обожнює текстурні закуски, а хтось надає перевагу пастам, які на смак майже як мус.

Перед подачею необхідно поставити закуску на декілька годин до холодильника. Поперчить та додайте спецій на свій смак. Така закуска зберігається в холодильнику приблизно 3-4 дні.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.