Неймовірно смачна універсальна підлива до макаронів, картоплі, різних каш та вареників: як приготувати

Радимо до приготування підливу з ковбасою. Таку підливу можна легко приготувати самостійно. Приготуйте цю підливу, так як її можна подавати не тільки з макаронами, але і з іншими гарнірами.

Приготовлена ​​за нашим рецептом підливу виходить дуже смачною, корисною та ароматною. Для її приготування вам знадобляться тільки найдоступніші та найбюджетніші інгредієнти, придбати які кожен може майже в будь-якому продуктовому магазині.

У цій підливі міститься велика кількість різних вітамінів, білків та амінокислот, які є невід’ємною частиною людського організму. Готується вона максимально просто, а процес приготування займає зовсім небагато часу, так що впорається навіть кулінар-початківець. Приготуйте цю підливу до макаронів з ковбасою за нашим рецептом, тому що вона обов’язково сподобається всім вашим рідним та близьким, а також вони всі оцінять її!

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Сосиски – 9 шт
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Часник – 3 зубчики
  • Огірки мариновані – 2 шт
  • Борошно – 2 ст.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Вода – 650 г
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Олія рослинна – 2 ст.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачну підливку

Якщо не хочеться витрачати час, а одразу ж подивитися на процес приготування смачної вечері, пропонуємо вам ознайомитися з нашим відеорецептом:

Спочатку ми готуємо інгредієнти, з якими працюватимемо в процесі. Варену ковбасу або сосиски ріжемо не надто товстими кружальцями. Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і дрібно ріжемо. У сковороду наливаємо невелику кількість олії і ставимо розігріватися на вогонь.

На сковороду кладемо цибулю, готуємо до м’якості, після чого додаємо нарізані сосиски, ретельно перемішуємо і обсмажуємо.

Як приготувати універсальну підливу

У склянку наливаємо 250 мл води, додаємо в неї томатну пасту і добре розмішуємо. Суміш, що вийшла, заливаємо в сковороду з сосисками і добре змішуємо. Зубчики часнику чистимо від лушпиння і подрібнюємо на дрібній тертці, після чого додаємо в його в нашу підливу. Кілька невеликих маринованих огірків ріжемо дрібними шматочками у вигляді кубиків, додаємо його в сковороду і все це ретельно між собою перемішуємо.

У глибоку ємність наливаємо 400 мл води, додаємо до неї борошно, перемішуємо за допомогою віночка і заливаємо до нашої підливи. Також додаємо лавровий лист, цукор, солимо, перчимо до смаку і ретельно все перемішуємо. Доводимо підливу до необхідної густоти, знімаємо з плити та прибираємо лаврові листочки.

Рецепт універсальної бюджетної підливи

Підлива до макаронів із ковбасою готова! Накладаємо її в тарілку з макаронами та подаємо до столу. Також цю підливу можна використовувати з будь-якими іншими гарнірами. Бажаємо вам приємного апетиту!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.