Рецепт сніданку з Гаррі Поттера: з квасолькою і помідорчиком. Найкраще, чим можна підкріпитися вранці

Англійські сніданок — це традиційний прийом їжі, який відомий в усьому світі, і це попри те, що англійські кулінарні традиції насправді не надто користується популярністю за кордоном.

Режисер перших двох фільмів кіновсесвіту Гаррі Поттер Христофор Коламбус звертав серйозну увагу на деталі у романі Джон Роулінг і намагався їх втілити у життя. Зокрема, це також зачепило їжу, яку автор описувала у своїх роботах.

Така деталізація насправді допомогла творцю дати глядачу відчути, що він знаходиться поруч з героями. Особливим комфортом відрізнялася оселя сімейства Візлі. І це не дивно, адже Моллі дуже любила свого чоловіка та дітей, і хоча мала непростий характер, оточувала усіх домачадців теплотою на ніжністю, включаючи Гаррі та Герміону.

Таким чином героїня завоювала любов читачів та поціновувачів роману з перших секунд.

Як приготувати сніданок із Гаррі Поттера. Кадр із фільму

Поттер регулярно сидів за її столом, починаючи з другої книги. У фільмі про таємну кімнату Місіс Візлі накриває на стіл типовий англійський сніданок, який ми вам і пропонуємо повторити.

Інгредієнти

  • 3 курячих яйця
  • 4 мисливських ковбаски
  • 4 шматочки бекону чи вареної ковбаси
  • помідор
  • печериці
  • пів банки квасолі в томатному соусі
  • чебрець
  • паприка
  • гострий перець
  • чорний перець
  • сіль

Як приготувати сніданок із Гаррі Поттера

Бекон нарізати та підсмажити. Як тільки він витопить достатньо жиру, додати ковбаски і на невеликому вогні пристойно їх підсмажити. Бекон прибрати та зберегти в теплі.

Як приготувати сніданок із Гаррі Поттера

Потім додаємо подрібнені печериці, обсмажуємо їх, вносимо спеції. Помідор нарізати кільцями і також швидко обсмажити з обох сторін. Квасолю просто прогріти на сковороді та додати трохи гострого перцю.

На другій сковороді гріємо суміш вершкового та рослинного масла та на маленькому вогні смажимо звичайну яєчню глазунню до улюбленого стану. Викладаємо яєчню, квасолю, помідор, квасолю, укладаємо сосиски та бекон.

Ідеально такий сніданок поєднується з гарячим чаєм чи кавою, а також хорошим настроєм та хорошою компанією.

Пропонуємо вам також ознайомитися з новим рецептом сирного супу на нашому каналі:

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?